oglasnik

Merry Fisher 695 S2 'EUROMARINE ekskluzivni uvoznik i distributer'

Šifra oglasa: 4363991
cijena: 204.925 kn
približno: € 27.100
Telefon 098/936-3007, 098/299-879

Lokacija Grad Zagreb

EUROMARINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)
QR code

Opširnije o oglasu

S modelom Merry Fisher 695 Serie 2, Jeanneau je potvrdio svoju poziciju europskog lidera u ovom visoko-dinamičnom tržišnom segmentu. Ovaj novi model utjelovljuje sva svojstva koja su učinila Merry Fisher 645 i Merry Fisher 625 referentnim u njihovim klasama i pridonio njihovom komercijalnom uspjehu s tisućama brodica danas na vodi.

Projektirana od Centowski & Denerta, brodica Merry Fisher 695 označava stvarnu razliku i uvodi zategnutiji i nagrađivani dizajn za svog vlasnika, u skladu s recentnim modelom Merry Fisher 755.

Merry Fisher 695 projektiran je za obiteljski dan ili priobalnu plovidbu. Ukrcaj je olakšan preko kokpit ulaza koji nadvisuje veliku krmenu platformu, raspoloživu kao opciju.

Kokpit sjedišta su klizna kako bi se mogla koristiti i kada je motor podignut. Kao opcija u ponudi je dodatni modul sa sjedištem U-oblika, koji se može transformirati u ležaj za sunčanje.

U kormilarnici, Merry Fisher 695 nudi mali salon s četiri sjedišta, gdje se prednje može preobratiti u navigacijsko sjedište okrenuto prema moru.

Još jedna važna novost koja će pridonijeti udobnosti: pramčana kabina može se opremiti zatvorenim prostorom s brodskim toaletom. Bez obzira na izabranu konfiguraciju, Merry Fisher 695 ima kapacitet spavanja za 4 osobe, kada se cijeli salon pretvori u postelju.

Trup je obilježen progresivnim V-oblikom. Stabilan je i voluminozan. Njegov vanbrodski motor smanjuje režijske troškove. Iako Merry Fisher 695 može primiti velike motore, on također nudi odlične performanse s manjim, povoljnijim i ekonomičnijim motorima.

S novim Merry Fisher 695, Jeanneau još jednom demonstrira svoju stručnost u dizajniranju obiteljskih i ekonomičnih brodica savršeno prilagođenih novom trendu priobalne plovidbe.


Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Pogledaj stranicu oglasa