oglasnik

Merry Fisher 605 Serie 2 'EUROMARINE ekskluzivni uvoznik i distributer'

Šifra oglasa: 4363989
cijena: 171.207 kn
približno: € 22.865
Telefon 098/936-3007, 098/299-879

Lokacija Grad Zagreb

EUROMARINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)
QR code

Opširnije o oglasu

Inspiriran potpuno novim modelom Merry Fisher 695, novi Merry Fisher 605 Serie 2 je brodica za nove nautičare koji žele ući u svijet motornih brodova. Merry Fisher 605 je idealna obiteljska brodica za otkrivanje ljepote obalnog krstarenja.

Suvremeni trup optimiziran za vanbrodski motor izduženih linija omogućuje MF 605 S2 izvrsne pomorske performanse. Kokpit opremljen opcijskim U sjedištima nudi vanjski boravišni prostor koji je savršeno projektiran za obiteljske obroke, s razinom udobnosti koja je izuzetna za brodicu te veličine. Domišljato dizajniran, kokpit se lako može transformirati u ležaj za sunčanje. Tako prostran kokpit nudi idealan vanjski boravišni prostor bilo u plovidbi ili u marini. Krmena klizna klupa može se pomicati u dva položaja, tako da su sva sjedišta upotrebljiva i u slučaju kada je motor podignut.

Okupan svjetlom i iznenađujuće prostran, interijer nudi savršen, nezapriječen pogled na horizont kroz velike ostakljene površine. Promišljen dizajn kabine unaprjeđuje komfor s promjenjivim unutarnjim boravišnim prostorom, uključujući tri do četiri postelje s pogledom na more, idealan za obiteljska priobalna krstarenja. Na moru, brodica Merry Fisher 605 Serie 2 potpuno je prilagodljiva za sve potrebe korisnika. S dvije klupe i stolom okrenutim prema upravljačkom mjestu, ona je iznimno ugodna i privlačna za grupna krstarenja.

Navedena cijena bez PDV-a se odnosi na osnovno opremljeno plovilo, bez motora, FCA tvornica.


Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Pogledaj stranicu oglasa