Leader 46 - EUROMARINE ekskluzivni uvoznik i distributer

EUROMARINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  098/936-3007, 098/299-879

Oglas je aktivan od 09.10.2020.
Oglas pregledan: 826 puta
Šifra oglasa: 4364037

cijena: 2.879.963 kn
približno: € 380.380
Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

Jeanneau je već predstavio svoj novi admiralski brod iz Leader serije, Leader 46, na Cannes Yachting Festivalu. Svakome tko je propustio ovu priliku mogao ga je vidjeti i na sajmu u Barceloni, a nije na odmet napomenuti da je nominiran i za Europski brod godine 2016, čiji će se rezultati obznaniti u Düsseldorfu u veljači sljedeće godine.

Ekspres krstaš čiji su projektanti Garroni Design i J&J Design (trup) nudi neke zgodne karakteristike na i ispod palube. Početak je roštilj na krmenoj sekciji, ispod koje je garaža za pomoćni čamac, što i nije problem za brod od 46 stopa. Pramac ima prostrano sunčalište, ali na brodu kakav je Leader 46 i kormilar može uživati na suncu kada otvori klizni otvor na krovu kormilarnice. Područje kokpita može se vrlo fleksibilno koristiti kao palubna kućica s panoramskim pogledom kada su prozori uokolo zatvoreni, ili kao dio sunčališta kada je krovni otvor otvoren. Cijeli palubni prostor je na jednom nivou.

Ispod palube nude se dvije verzije razmještaja luksuznog i modernog interijera: Prvi s dvije kabine gdje je vlasnička kabina u sredini a gostinjska u pramcu. Druga verzija ima tri kabine čime se smanjuju mjesta za sjedenje u donjem salonu, ali još su uvijek dovoljna za spokojne društvene trenutke. Kuhinja na lijevoj strani ima istu impresionirajuću veličinu u obje verzije.

Navedena cijena bez PDV-a se odnosi na osnovno opremljeno plovilo, FCA tvornica.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh