oglasnik

Jeanneau NC 37 - EUROMARINE ekskluzivni uvoznik i distributer

Šifra oglasa: 4363965
cijena: 2.158.541 kn
približno: € 287.910
Telefon 098/936-3007, 098/299-879

Lokacija Splitsko-dalmatinska

EUROMARINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)
QR code

Opširnije o oglasu

Novi NC svoju vrijednost ostvaruje novim morskim Jeanneau kvalitetama - odličnim dizajnom trupa od Michaela Petersa, osiguravajući pouzdano i sigurno rukovanje na moru. S gledišta dizajna, unutarnji izgled već na prvi pogled zadovoljava koncept NC modela. Život i boravak na brodu je jednostavan i ugodan.

Dizajniran za život na vodi, NC 37, s „otvorenim“ salonom. Ovaj model je vjeran duhu linije što znači da je dizajniran za udobnu i laku vožnju.
Model NC37 (NC - 'New Concept' je dizajniran kao apartman s terasom izravno na vodi, što omogućuje život na moru u apsolutnoj udobnosti.

Modularni, krmeni kokpit u obliku slova L, koji se može prilagoditi u sunčalište, NC 37 ispunjava sva očekivanja. Boravak na brodu je udoban i zabavan, te pogodan za obitelj i druženje. Ovo je potpuno novi model, koji koristi najnovije inovacije u seriji: ogromna klizna staklena vrata otvaraju se u potpunosti na krmenu kabinu.

Raspored je redizajniran tako da je kuhinja također otvorena prema vanjskom dijelu s centralno postavljenim barom, što doprinosi praktičnoj vezi između salonske unitrašnjosti i kokpit eksterijera.

Navedena cijena bez PDV-a se odnosi na osnovno opremljeno plovilo, FCA tvornica.


Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Pogledaj stranicu oglasa