Cap Camarat 7.5CC Serie2- EUROMARINE ekskluzivni uvoznik i distributer

EUROMARINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  098/936-3007, 098/299-879

Oglas je aktivan od 30.09.2021.
Oglas pregledan: 1162 puta
Šifra oglasa: 4363990

Cijena:
28.710 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

S novim trupom dubokog V-oblika potpisanog od Michaela Petersa, novi Cap Camarat 7.5 CC Serie 2 optimiziran je za jednostruke motore do snage od 300 KS.

U potpunosti redizajnirani od Sarrazin Designa, gliser karakterizira moderna, sportska i prepoznatljiva linija.

Sa svojom duljinom preko svega od 7,42 metra i duljinom trupa od 6,96 metara, još uvijek ostaje unutar 7-metarskog praga. Maksimalna širina od 2,54 metra čini moguć transport na prikolici po cijeloj Europi.

Razmještaj u krmenom dijelu kokpita također je vrlo prilagodljiv. U trenu se može preudesiti prema trenutačnim potrebama na tri moguće konfiguracije. Kao prvo, kokpit nudi veliko i vrlo gostoljubivo sjedište U-konfiguracije. Utisnute bočne klupe vrlo lako se podižu u slučaju potrebe većeg prostora. Na kraju, zahvaljujući novom kliznom sustavu ugrađenom u krmeno sjedište, cijela se konfiguracija transformira u veliki ležaj za sunčanje.

Na modelu Cap Camarat 7.5 CC Serie 2, konzola pokazuje mišičavi dizajn, kao na velikim američkim brodovima za ribolov: velika instrument ploča, više vertikalan upravljač i vertikalniji vjetrobran. U sebi skriva veliki prostor za spremanje, lako dostupan kroz klizna vrata. Dva ograđena palubna prolaza olakšavaju kretanje oko konzole. Na pramcu, prostran palubni prostor U-oblika pruža udobno mjesto za obrok i može se pretvoriti u veliko sunčalište.

Navedena cijena bez PDV-a se odnosi na osnovno opremljeno plovilo, bez motora, FCA tvornica.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga