Ovaj oglas je istekao!

2008 Regal 1900

AB LIVEABOARD BOATS & TRANSPORT LTD (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Inozemstvo

Telefon  +44 7466 454182

Oglas pregledan: 306 puta
Šifra oglasa: 4267021

Cijena:
16.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Proizvođač: Regal
Dužina plovila: 6,05 m
Širina plovila: 2,00 m
Stanje: dobro
Novo/Rabljeno: Rabljeno

Opširnije o oglasu

Čisti čim dođu .
Riječ je o izvanrednom Regal 1900 Bowrideru s Factory Factory Wakeboard paketom koji je u jednostavno zadivljujućem stanju.

Jedrilica s jednim vlasnikom koja je vidjela samo korištenje slatke vode i nikad nije zadržana u vodi (ili protiv obrane), ovaj primjer ima samo 137 sati na satu i mora biti dobar kao što ćete naći na korištenom tržištu po ovoj cijeni .

1900. još uvijek je aktualni model u liniji Regal (koji se danas naziva Regal 1900 ES), a koji pokazuje koliko je ovaj brod sposoban i popularan. Jasno je da ima prednost iznad uobičajene brigade na sjevernoj Americi, uključujući likove Bayliner, Larson, Four Winns, Chaparal i drugi. Brod ima zaista vrhunski izgled i završnu obradu .

S izvrsnim rasporedom, uključujući lijepu platformu za hodanje preko šipke i predimenzioniranu platformu za plivanje, ovaj brod može lako smjestiti svojih 6 putnika plus prijenos. (U SAD-u ocjenjuje se da ima 9, iako različiti propisi EU-a smanjuju tu ocjenu putnika na 6 - ali u bilo kojem slučaju to je sposoban brod).

Osim što je odličan brod na vodnim sportovima, koji tvori toranj, wakeboard, postolje za ploče i napredni 4.3L MPI 220HP motor, njezin pravi duboki v trup znači da je ovaj brod također dovoljno sposoban za obiteljsko krstarenje većim jezerima ili nakratko hmelj oko obale.

Od plišane presvlake i sofisticiranog rasporeda kormila do oblika trupa visokih performansi, ovaj je čamac ostvaren u svakom pogledu .

S obzirom da se veličinom lako upravlja, kako oko pristaništa, tako i na putu (ako se lijepo vozi u prikolici s jednom osovinom), ovaj je čamac vrlo jednostavno posjedovati kao i svaki brod zapremine 20ft. Tako da stvarno postižete najbolje od oba svijeta .

Čamac koji se lako vuče, lansira, obnavlja i sprema; kao i jedan s fantastičnim performansama i upečatljivim izgledom koji je rez iznad ostalih.

Bez obzira na to da li se nadograđujete s mlaznog skijaša ili manjeg broda ili čak želite pogledati stilski brod, ovaj Regal 1900 Bowrider svakako vrijedi pomno pogledati.

Ovaj je bezgrešan.