2008 Regal 1900

AB LIVEABOARD BOATS & TRANSPORT LTD (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Inozemstvo

Telefon  (+44) 07466/454182

Oglas je aktivan od 25.03.2020.
Oglas pregledan: 450 puta
Šifra oglasa: 4267021

cijena: 118.986 kn
približno: € 16.000
Osnovni podaci
Proizvođač: Regal
Dužina plovila: 6,05 m
Širina plovila: 2 m
Novo/Rabljeno: Rabljeno
Stanje: dobro

Opširnije o oglasu

Čisti čim dođu .
Riječ je o izvanrednom Regal 1900 Bowrideru s Factory Factory Wakeboard paketom koji je u jednostavno zadivljujućem stanju.

Jedrilica s jednim vlasnikom koja je vidjela samo korištenje slatke vode i nikad nije zadržana u vodi (ili protiv obrane), ovaj primjer ima samo 137 sati na satu i mora biti dobar kao što ćete naći na korištenom tržištu po ovoj cijeni .

1900. još uvijek je aktualni model u liniji Regal (koji se danas naziva Regal 1900 ES), a koji pokazuje koliko je ovaj brod sposoban i popularan. Jasno je da ima prednost iznad uobičajene brigade na sjevernoj Americi, uključujući likove Bayliner, Larson, Four Winns, Chaparal i drugi. Brod ima zaista vrhunski izgled i završnu obradu .

S izvrsnim rasporedom, uključujući lijepu platformu za hodanje preko šipke i predimenzioniranu platformu za plivanje, ovaj brod može lako smjestiti svojih 6 putnika plus prijenos. (U SAD-u ocjenjuje se da ima 9, iako različiti propisi EU-a smanjuju tu ocjenu putnika na 6 - ali u bilo kojem slučaju to je sposoban brod).

Osim što je odličan brod na vodnim sportovima, koji tvori toranj, wakeboard, postolje za ploče i napredni 4.3L MPI 220HP motor, njezin pravi duboki v trup znači da je ovaj brod također dovoljno sposoban za obiteljsko krstarenje većim jezerima ili nakratko hmelj oko obale.

Od plišane presvlake i sofisticiranog rasporeda kormila do oblika trupa visokih performansi, ovaj je čamac ostvaren u svakom pogledu .

S obzirom da se veličinom lako upravlja, kako oko pristaništa, tako i na putu (ako se lijepo vozi u prikolici s jednom osovinom), ovaj je čamac vrlo jednostavno posjedovati kao i svaki brod zapremine 20ft. Tako da stvarno postižete najbolje od oba svijeta .

Čamac koji se lako vuče, lansira, obnavlja i sprema; kao i jedan s fantastičnim performansama i upečatljivim izgledom koji je rez iznad ostalih.

Bez obzira na to da li se nadograđujete s mlaznog skijaša ili manjeg broda ili čak želite pogledati stilski brod, ovaj Regal 1900 Bowrider svakako vrijedi pomno pogledati.

Ovaj je bezgrešan.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh