Ovaj oglas je istekao!

2007 Bayliner 210 Discovery Cuddy

AB LIVEABOARD BOATS & TRANSPORT LTD (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Inozemstvo

Telefon  +44 7466 454182

Oglas pregledan: 176 puta
Šifra oglasa: 4267037

Cijena:
11.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Proizvođač: Bayliner
Dužina plovila: 6,32 m
Širina plovila: 2,00 m
Stanje: dobro
Novo/Rabljeno: Rabljeno

Opširnije o oglasu

Prodaje se Cuddy Bayliner 210
Paleta Bayliner Discovery sastoji se u tome da proširite svoje vidike i pobjegnete od svega, bilo da je riječ o danu ili za cijeli vikend. Riječ je o duljim izletima, istraživanju malo dalje i općenito uzorkovanju krstarećeg načina života .

Ovo otkriće '07 210 opremljeno je sa svime što vam je potrebno da biste maksimalno iskoristili brod - uključujući potpuno zatvarač platna Camper (u odličnom stanju), potpuno novi pokrov Tonneau, toalet Porta-Potti i veliku dvostruku osovinu, jednostavno - lansiranje, UK prikolica. Opremljena je i Raymarine Chart Plotter, Eagle Fish Finder / Dubinomjerom i Marine Stereo.

Veliki bonus ovog plovila je to što je opremljen snažnim Mercruiser 4.3L 190HP V6 motorom, koji pruža profinjeno trčanje i izvrsne performanse. S ovim unaprijeđenim motorom možete cijeli dan trčati bez napora i ekonomično (pri pola prigušnice) ili ga koristiti za maksimalnu brzinu od 45mph +.

Dodatni raspoloživi grmljavinu iz V6 također znači da čak i s punim opterećenjem na brodu i dalje imate dovoljno snage za povlačenje skijaša i vodenih igrališta, ili ako vas uhvati lošeg dana oko obale, možete se sigurno vratiti kući u požurite.

Jedan od najpraktičnijih američkih sportskih brodica do kojeg ćete naići, Bayliner 210 vrlo je jednostavan za posjedovanje i korištenje. Potpuno obloženi kokpit lako se pere nakon cjelodnevnog ribolova ili plivanja. Platforma plivanja pune širine čini ukrcaj na brod (bilo s pristaništa ili s vode) povjetarac. A torbe za pohranu postoje u cijelom brodu i svestran izgled koji lako možete konfigurirati za ribolov, maksimalno sjedenje, ležanje na suncu ili spavanje na brodu.

Kabina je impresivna za noge s 21 stolom i ima puno sjedalo za sjedenje za nekoliko odraslih osoba i puno mjesta za bračni par koji udobno prenoći.