Ovaj oglas je istekao!

2000 Sea Ray 210 Signature

AB LIVEABOARD BOATS & TRANSPORT LTD (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Inozemstvo

Telefon  +44 7466 454182

Oglas pregledan: 156 puta
Šifra oglasa: 4276948

Cijena:
7.400 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Proizvođač: Sea Ray
Dužina plovila: 6,40 m
Stanje: dobro
Novo/Rabljeno: Rabljeno

Opširnije o oglasu

Ovaj pomorski čamac Sea Ray 210 zadovoljava moje visoke standarde i još više! Sa samo 250 sati na satu i istim vlasnikom posljednjih 16 godina.
Budući da je Sea Ray, također znamo da je za nju bila ozbiljno dobro stvorena. Ta je stvar vrhunski bonder, a posao je bio pokrenut 2000. godine.

Sea Ray 210 Signature je lijep brodski prelaz 21ft sa elegantnim linijama i velikim osjećajem plovila. Ima ocjenu da nosi ukupno 10 ljudi, a njezin duboki trup (izlazak transom od 21 stupanj) znači da se odlično snalazi u slatkoj vodi. Njezin motor od 5.0L V8 ubrizgava gorivo također nudi performanse bez ikakvih napora i uštedu goriva, bilo da vučete skijaše na vodi ili samo krstarite punim brojem prijatelja i obitelji na brodu.

Čamac je u potpuno originalnom i bezgraničnom stanju. Gotovo sve funkcionira savršeno, sve do izvornog stereo. Gel kaput je u izvrsnom obliku i ima sjaj kao da je samo pustio tvornicu.
Čamac je pomno održavan. Poslužuje se svake godine svih glavnih servisnih proizvoda koje su se brinule posljednjih godina, uključujući sterndrive remenje, kardanski ležaj, rotor pumpe za vodu, ispušne cijevi i komplet za podešavanje paljenja.