Ovaj oglas je istekao!

SENA 5S Bluetooth slušalice

Komteh d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  01/3091-026

Oglas pregledan: 172 puta
Šifra oglasa: 4428163

Cijena:
172 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta opreme: Dodatna moto oprema
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

OSTANITE POVEZANI I UŽIVAJTE U VOŽNJI SA SENOM 5S
Dolazi od legendarne Sene SMH5. Sena 5S je sljedeća generacija svojstvima bogatog i value-pack interkoma od Sene. Ovaj uređaj vam donosi High Definition u kacigi zvučnike, High Definition dvostrani interkom i integrirani LCD ekran; sve značajke koje trebate uz nevjerojatnu vrijednost. 5S s Bluetooth® 5 održava vas povezanim s vašim vozačkim partnerom ili putnikom s HD kvalitetom zvuka, dijeljenjem glazbe i audio equalizer profili ugrađeni unutra. S još više ugrađenih značajki. Usto vam omogućuje javljanje na pozive hands-free, slušanje FM Radija i slušanje GPS uputa. 5S sadrži stezaljku za kacigu. Kit i Boom mikrofon. Kotačić za intuitivnu interakciju sa sučeljem koje je mnogo lakše za kontrolirati tijekom vožnje, što znači da čete se voziti sigurnije.

REDIZAJNIRANI HD ZVUČNICI ZA INSPIRIRAJUĆE SLUŠATELJSKO ISKUSTVO
Novi redizajnirani u kacigi zvučnici su optimizirani za oboje fizičku udobnost i impresivne audio performanse. Ovi zvučnici su dizajnirani s beveled taper i lako se postavlja u džepove za zvučnike u kacigu. Pružajući vozaču ugodno iskustvo. Ali vanjski dizajn nije ništa ako audio izlaz ne ispunjava očekivanja. S označenim povećanjem u glasnoći, basu i čistoći. Ovi potpuno novi HD zvučnici nisu samo ispunili očekivanja nego ih razvalili! komuniciranje na kristalno čistom HD dvosmjernom Bluetooth interkomu nikada nije zvučalo toliko dobro.

LAKO POSTAVLJANJE I KORIŠTENJE
LCD ekran omogućuje vam brzo potvrđivanje veze i postavke prije nego što stavite kacigu. Obrnuto, upravljanje funkcijama uređaja: hands-free tijekom vožnje koristi glasovne komande poduprete kroz 8 jezika. Tipke se lagano koriste s rukavicama, savršeno za mijenjanje glasnoće ili odgovaranja na pozive tijekom vožnje. Uz to možete iskoristiti prednosti od Sena Utility aplikacije na vašem mobitelu. Kako bi ste konfigurirali vaš 5S Bluetooth uređaj kako želite pritiskom gumba. Utility Aplikacija daje pristup za EQ pretprogramirane postavke basa, balansa, srednjeg boost-a ili treble boost-a.

Specifikacije:
Bluetooth 5

HD interkom

Interkom 700 M (400 Ml)

HD zvučnici

LCD ekran

Smartphone aplikacija

FM radio

Brza stezaljka

Višejezične komande

Audio Multitasking

Dvostrani interkom