Ovaj oglas je istekao!

SENA 10S Bluetooth slušalice

Komteh d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  01/3091-026

Oglas pregledan: 176 puta
Šifra oglasa: 4428161

Cijena:
246 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta opreme: Dodatna moto oprema
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

FUNKCIJE KOJE VEĆ POZNATE, NOVE I POBOLJŠANE PERFORMANSE
Bluetooth 4.1, poboljšan audio, veći domet
Bluetooth 4.1 i Univerzalni Intercom™
Sena 10S motociklistički komunikacijski sustav je unaprijeđena verzija originalnog SMH10 sustava koji se dokazao kao odličan suputnik tijekom vožnje. Sada sa tanjim profilom, 10S maksimizira faktor užitka vaše vožnje držeći vas u kontaktu s do četiri člana putem kristalno čistog HD audio signala do 1,6 km putem uređaja One Touch Group Intercom ™ . 10S također koristi Universal Intercom ™ protokol kako bi mogao komunicirati sa svim Sena i ostalim Bluetooth slušalicama na tržištu.

OSJETITE SENA RAZLIKU
Kristalno čist HD audio i Advanced Noise Control™ kontrola šumova
10S nudi zvuk visoke kvalitete koji je jasan, precizan i ugodan u svim uvjetima. Sena's Advanced Noise Control ™ osigurava da zvuk okoline ne ometa dolazni i odlazni signal. Bluetooth 4.1 tehnologija, poboljšani stereo Bluetooth zvučnici i napredna arhitektura stvaraju glatko, čisto i odazivno korisničko iskustvo koje će vam se svidjeti.

Uz 10S aplikaciju ostajete stalno povezani i u kontroli
Sa Sena smartphone aplikacijom konfiguracija vašeg 10S uređaja čini još toliko lakšom! Mjenjanje postavki, postavljanje interkom grupa i pristup brzom vodiču (Quick Guide). Također, 10S možete upariti sa do dva mobilna uređaja za hands-free pozive.

Bluetooth Audio Recording
Pair with other Sena products to capture your fun
Uparite 10S sa GoPro kamerom opremljenom sa Sena Bluetooth Audio Pack ili sa Sena Prism akcijskom kamerom, pa ćete imati bežično snimanje za HD video zapise koji će uključivati mikrofon sa kacige, interkom audio zvuk od prijatelja i zvuk ceste.

SVE-U-JEDAN SUSTAV KOPČE

Pojednostavljene i pouzdane audio konekcije
10S pojednostavlja povezivanje sa slušalicama i mikrofonom tako da ih sabije da stane u jednu kopču što umanjuje broj žica i poboljšava sigurnost.