Ovaj oglas je istekao!

Digitalni mjerač vlage za drvo i građevinske materijale 2

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 330 puta
Šifra oglasa: 5019788

Cijena:
30,53 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

Za određivanje vlage u drvu ili građevinskim materijalima potrebni su vam pravi alati. S ovim XPOtool mjeračem vlage dobivate najbolju opremu za bilježenje upravo te vrijednosti. U tu svrhu, mjerne igle se umetnu u materijal koji želite testirati i dobit ćete točan rezultat mjerenja.

Uređaj omogućuje određivanje vlažnosti drva u mjernom području od 6 do 60% i vlažnosti materijala u rasponu od 0,2 do 2,9%. Stoga mjerač vlage nije prikladan samo za piljeno drvo ili ogrjev, već i za građevinske materijale kao što su beton, žbuka, estrih ili žbuka.

Osim mjerenja vlažnosti materijala, uređaj se može koristiti i za određivanje temperature okoline. Mjerenja temperature okoline mogu se očitati u °C ili °F. Mjerni rasponi su od 0 do 40 °C ili od 32 do 99 °F.

Za rad uređaja potrebne su vam četiri LR1,5 baterije od 44 V (nisu uključene). Kako bi se osigurao dugi vijek trajanja, mjerač vlage ima automatsko isključivanje. To znači da se uređaj automatski isključuje ako ga nakon posljednjeg mjerenja više ne koristite. Indikator vlažnosti također pokazuje status baterija kako biste znali kada je vrijeme za njihovu zamjenu.

• Detektira vlagu u drvu 6-60%
• Izmjerite vlagu u građevinskim materijalima 0,2-2,9%
• Mjerenje temperature okoline u °C i °F
• Automatsko isključivanje
• Prikaz statusa napunjenosti baterije