Ovaj oglas je istekao!

Baterijski LCD laserski daljinomjer 70m LRE521

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 312 puta
Šifra oglasa: 5076970

Cijena:
80,30 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

S ovim laserskim mjeračem udaljenosti tvrtke Deko Tools možete precizno mjeriti udaljenosti s točnošću od ±1,5 mm. Ima domet do 70 m, a dostupne jedinice su m, ft, in, m2 i ft2. Također možete birati između niza korisnih funkcija kao što su pojedinačna, kontinuirana i površinska mjerenja. Proizvod također ima ugrađen LCD zaslon, a za napajanje će vam trebati 2 AAA baterije (nisu uključene).

Osigurajte visoku točnost mjerenja. LRE521 koristi laser klase II s valnom duljinom od 620-690 nm. Ističe se i dometom do 70m. Vrijeme mjerenja je iznenađujuće kratko – samo oko 0,25 sekundi. Također možete promijeniti jedinicu za duljinu (m, ft, in) i površinu (m2, ft2). Također možete spremiti do 99 grupa povijesnih podataka.

Laserski daljinomjer je svestran alat koji se može koristiti u kućnim i profesionalnim primjenama. Laserski daljinomjer je svestrani alat koji se može koristiti i za kućnu i za profesionalnu upotrebu. Koristi se, između ostalog, u građevinarstvu i arhitekturi te za završne radove interijera i eksterijera. Može se koristiti, primjerice, za precizna mjerenja prostorija i terena.

Proizvod je izrađen od izvrsnih materijala, što ga čini vrlo izdržljivim i otpornim na oštećenja. Dugo će vas dobro služiti. Njegovo jednostavno rukovanje omogućuju tipke jednostavne za korištenje, a prozirni LCD zaslon omogućuje brzu provjeru ne samo rezultata mjerenja, već i, primjerice, stanja baterije. Osim toga, laser se automatski isključuje nakon 30 sekundi, a daljinomjer nakon 180 sekundi.

Deko Tools daljinomjer ne samo da vam omogućuje individualna mjerenja - on također nudi niz korisnih funkcija koje vam olakšavaju rad. Također podržava kontinuirano mjerenje s maksimalnim i minimalnim vrijednostima, Pitagorom, volumenom, površinom, zbrajanjem i oduzimanjem.

MJERNI RASPON 0-70m
TOČNOST MJERENJA ±1,5 mm
JEDINICA ZA MJERENJE DULJINE m, ft, in
JEDINICA ZA MJERENJE POVRŠINE m2, ft2
VRSTA LASERA 620-690 nm
LASERSKA KLASA II,