Ovaj oglas je istekao!

Baterijski LCD laserski daljinomjer 70m LRD110

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 333 puta
Šifra oglasa: 5076974

Cijena:
70,34 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Laserski daljinomjer praktičan je uređaj koji vam omogućuje precizno mjerenje udaljenosti između objekata. Proizvod Deko Tools ima točnost od ±2 mm i domet do 70 m. Omogućuje vam odabir između jedinica kao što su metri, stope i inči i jednostavan je za korištenje s ugrađenim LCD zaslonom. Također ima libelu i nudi nekoliko korisnih funkcija. Napajanje s 2 AAA baterije (nisu uključene).

Uređaj nudi laser klase II valne duljine 620-690nm i dometa 70m. Omogućuje vam mjerenje udaljenosti u iznenađujuće kratkom vremenu - jedno mjerenje traje samo oko 0,25 s. Također možete birati između nekoliko dostupnih jedinica duljine (m, ft, in) i površine (m2, ft2). Štoviše, daljinomjer vam omogućuje spremanje do 20 grupa podataka iz prethodnih mjerenja.

Laserski daljinomjer može se koristiti u mnoge svrhe, kako kod kuće, na primjer za restauratorske radove, tako iu profesionalnijim primjenama. Koristi se, između ostalog, u građevinarstvu i arhitekturi. Koristan je za točna mjerenja prostorija i zemljišta, a bit će nezamjenjiv za unutarnje i vanjske radove.

U izradi su korišteni visokokvalitetni materijali. Zbog toga je daljinomjer izuzetno robustan i otporan na oštećenja. Ugrađeni LCD zaslon omogućuje vam brz pristup najvažnijim informacijama. Proizvod je također opremljen libelom, zahvaljujući kojoj ga je lako poravnati na pravi način prema površini.

Deko Tools mjerač udaljenosti također nudi nekoliko korisnih funkcija koje vam olakšavaju rad. Između ostalog, može se koristiti za pojedinačna i kontinuirana mjerenja s minimalnim i maksimalnim vrijednostima, mjerenje površine, mjerenje volumena i mjerenje pomoću Pitagorinog poučka. Štoviše, laser se automatski isključuje nakon 30 sekundi neaktivnosti, a daljinomjer nakon 180 sekundi—ne brinite ako zaboravite.

MJERNI RASPON 0-70m
TOČNOST MJERENJA ±2mm
JEDINICA ZA MJERENJE DULJINE m, ft, in
JEDINICA ZA MJERENJE POVRŠINE m2, ft2
VRSTA LASERA 620-690 nm
LASERSKA KLASA II,