Ovaj oglas je istekao!

Kulen domaći slavonski

krunovlasic (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Osječko-baranjska

Telefon  098/775-697

Oglas pregledan: 120 puta
Šifra oglasa: 2503388

Cijena:
19,91 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Potpuno prirodni proizvod
Kulen je potpuno prirodan proizvod od biranog mesa domaćih svinja, domaće paprike i drugih prirodnih začina, te ne sadrži konzervanse niti aditive.

Tradicionalna receptura
Tradicionalna obiteljska receptura za proizvodnju našeg domaćeg kulena brižno se usavršavala desetljećima, što je rezultiralo proizvodom koji je prepoznat kao vrhunski gurmanski užitak. Iako sam recept za prozivodnju kulena nije tajna, idealan omjer začina daje ovom kulenu njegovu jedinstvenost.

Najkvalitetniji sastojci
Vruhunski kulen dobivamo pomnim odabirom najkvalitetnijih dijelova svinjskog mesa koje potječe od domaćih godišnjaka dobivenih križanjem pasmina kako bi svojstva njihova mesa maksimalno doprinjela kakvoći samog kulena. Samo meso pažljivo se obrađuje i odvaja od tetiva, masnog i vezivnog tkiva, te se tako miješa sa domaćim začinima. Ključan začin u proizvodnji kulena je domaća crvena paprika, koja je zbog svoje kvalitete prepoznata u gurmanskim krugovima a našem kulenu daje prepoznatljiv pikantan okus i karakterističnu crvenu boju. Kulen se nakon dimljenja prenosi iz pušnice u zreonu, gdje prirodnim putem zrije narednih 6 do 8 mjeseci koristeći blagodati povoljnih klimatoloških uvjeta i ruže vjetrova.



Uvjerite se i sami!
Pogledajte ostale oglase gdje se nalaze i naši drugi domaći proizvodi.

Moguća dostava u cijeloj rh. A i izvan nje.

Javite se sa povjerenjem ! ! !