Ovaj oglas je istekao!

Za bolji san-ljepše spavanje

IMUNO PROTECT d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  091/301-0101, 091/301-0101

Oglas pregledan: 52 puta
Šifra oglasa: 1170380

Cijena:
28 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Opširnije: Triptofan je esencijalna aminokiselina, građevna jedinica proteina. Esencijalna je zato što je naš organizma ne može sam sintetizirati nego ju je nužno potrebno unjeti hranom. Nalazi se i u biljnim i životinjskim proteinima.

Triptofan je izrazito važan za ljudsko tijelo jer je sastojak, tj, prekursor, serotonina. Serotonin ima umirujuće i opuštajuće djelovanje. Prema tome i sam triptofan ima ključnu ulogu u održavanju i postizanju psihičkog zdravlja. Koristi se kao sredstvo za spavanje i ima umirujući učinak na organizm. Djelotvoran je i kod ublažavanja simptoma PMS-a, osjetljivosti na klimatske promjene, razdražljivosti i kod sindroma kroničnog umora.

Sastav Jedna kapsula sadrži
L-triptofan 500 mg
Dnevna vrijednost nije uspostavljena
Ostali sastojci želatina, brašno od smeđe riže, može sadržavati jedno ili oboje od sljedećeg: magnezij stearat, silicij.
Preporučena dnevna doza: Jedna kapsula s vodom 30-60 minuta prije spavanja kao dodatak prehrani.
Pakiranje i trajnost
Pakiranje Plastična bočica sa 60 kapsula od 500 mg
Rok trajanja dvije godine od datuma naznačenog na pakiranju (mfg date)
Ostalo
Primjena kao sredstvo za spavanje i ima umirujući učinak na organizm. Djelotvoran je i kod ublažavanja simptoma PMS-a, osjetljivosti na klimatske promjene, razdražljivosti i kod sindroma kroničnog umora.
Napomena Dodatak prehrani. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati izvan dohvata male djece. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.
Upozorenje
Trudnicama i dojiljama nije dopušteno uzimati ovaj proizvod, također nije preporučljivo za one koji uzimaju antidepresive na recept.

Obratiti se svom liječniku prije uporabe ukoliko je ugroženo zdravstveno stanje ili se uzimaju lijekovi na recept.