Ovaj oglas je istekao!

2007 Monterey 214 FSC

AB LIVEABOARD BOATS & TRANSPORT LTD (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Inozemstvo

Telefon  +44 7466 454182

Oglas pregledan: 240 puta
Šifra oglasa: 4267035

Cijena:
22.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Proizvođač: Ostalo
Dužina plovila: 6,50 m
Širina plovila: 2,00 m
Stanje: dobro
Novo/Rabljeno: Rabljeno

Opširnije o oglasu

Nevjerojatno niski sati…
Ovaj Monterey 214 FSC Cuddy ima samo 19,8 sati na satu, od novog. Ona se gotovo ne koristi i u lijepom je stanju. Oduvijek je bila zadržana na prikolici i samo je ikad vidjela uporabu u slatkoj vodi. Dno trupa nikada nije bilo prljavo, a vanjština i unutrašnjost su kao novi.

Opremljen snažnim motorom Volvo Penta 4.3 GXi 225 KS V6 motorom, ovaj brod pruža izvrsne performanse. Bez napora skoči na avion i istječe ravno do 45 km / h. Dakle, bilo da tražite brod koji može biti ozbiljan morskim sportovima ili izvesti velike grupe prijatelja radi zabave na vodi, ovaj Monterey 214 FSC Cuddy mogao bi lijepo pristati na račun.

Ovaj brod je s digitalnim zvučnikom dubine, bimini vrhom i kompletnim tvorničkim poklopcima kampera, poklopcem toneneau, sidrom i rolanjem, hladnjačom, porta-potti i prikolicom SBS za Veliku Britaniju, ovaj brod dobro opremljen i spreman za odlazak u vodu.

Kao naš brod za zalihe, potpuno je pripremljen za prodaju, sve savršeno funkcionira i servisirano je i spremno za sljedeću sezonu. Također se nudi na prodaju s internim jamstvom motora i pogona unutar kuće, tako da možete kupovati uz potpuni mir.

Čamci Monterey-a su iznad kvalitete uobičajenih američkih sportskih brodica u pogledu kvalitete izrade, ugradnje i završnosti. Ovaj Monterey 214 FSC čamac je visoke kvalitete s puno luksuznih dodira, poput prolaznog postolja, pop-up čipova od nehrđajućeg čelika, visokokvalitetnog presvlaka i prekrasnog gela. To je klasni čin i vrijedno je pogledati ako ste na tržištu zalogaj od 21 do 23 metra.