Ovaj oglas je istekao!

Šampon za kosu Argan 200ml

IMUNO PROTECT d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  091/301-0101, 091/301-0101

Oglas pregledan: 52 puta
Šifra oglasa: 1393493

Cijena:
10 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Opširnije: Šampon od Argana regenerira kosu, hidratizira ju i sprečava nastanak ispucalih vrhova, potiče rast kose a vaša će kosa biti mekana, svilenkasta i sjajna.


O Arganovom ulju ili zlatnom nektaru iz Maroka sigurno ste već puno čuli ali o dobrobitima šampona od agrganovog ulja možda i niste sve.

Osim što je ulje Argana bogato zasićenim i nezasićenim masnim kiselinama (linolna, alfa linolenska, oleinska), sterolima, vitaminom E, mineralima, karotenoidima i tokoferolijem tj. vitaminom E koji je i najvredniji sastojak samoga ulja ovom se vitaminu pripisuju i snažna antioksidacijska svojstva nezamjenjiva u borbi protiv ožiljaka, ekcema i suhog vlasišta.

Arganovo ulje njeguje i hidratizira suhu kožu, pomaže kod dermatitisa i psorijaze te sprječava infekcije, regulira proizvodnju sebuma kod masne kože te održava prirodno izlučivanje ulja na zdravoj razini a redovnom uporabom koža se prestaje pretjerano mastiti a ujedno i štiti kožu od alergija koje uzrokuju svrbež i smiruje upalne procese koji dovode do nastanka akni i pomaže ublažiti upalne procese karakteristične za ekcem i psorijazu.

Šampon od Argana regenerira kosu, hidratizira ju i sprečava nastanak ispucalih vrhova, potiče rast kose a vaša će kosa biti mekana, svilenkasta i sjajna.


Arganovo ulje hrani vlasište i štiti od prhuti dubinski hidratizirajući korijen vlasi.



Važno: Za potpuni efekt šampona dobro je Arganovo ulje s geranijem koristiti kao pakung koji je spas za suhu, lomljivu kosu bez sjaja – nanesite ulje na vlažno vlasište i kosu, pustite djelovati 30 minuta i potom operite kosu sa šamponom od argana.