Ovaj oglas je prodan!

Foreo UFO

Lokacija  Gospić, Ličko-senjska

Telefon  095/199-0715

Oglas pregledan: 288 puta
Šifra oglasa: 4231389

Cijena:
132,72 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodajem Foreo UFO, nov, ne otvoren sa garancijom.

Više informacija i dogovor oko cijene na ➡️ 0951990715. 🙂

UFO je najnaprednija pametna maska na svijetu koja je osmišljena s ciljem da 20-minutni tretman maskom pretvori u 90 sekundi čistog uživanja. Kombiniranje maski aktiviranih uređajem UFO s tehnologijom hiperinfuzije (zagrijavanje, hlađenje i T-Sonic pulsacije) s terapijom LED svjetlima pruža profesionalno čišćenje lica kod kuće. Zagrijavanjem se otvaraju pore, T-Sonic™ pulsacije osiguravaju prodiranje aktivnih sastojaka u kožu, dok krioterapija fiksira aktivne sastojake i učvršćuje kožu.

UFO se lako i glatko nanosi na svaki centimetar lica, pri čemu se aktiviraju osnovni sastojci u formulama naših ekskluzivnih korejskih maski. Maske aktivirane uređajem UFO izrađene su od mekanih mikrovlakana koja su obogaćena biljnim i voćnim ekstraktima, koncentriranim biljnim uljima i prirodnom cvjetnom vodicom. Svaka je maska uparena s prethodno programiranim UFO tretmanom kojim se upravlja preko aplikacije kako bi se postigao bolji učinak i blistav ten.

1) Preuzmite FOREO aplikaciju i spojite svoj UFO uređaj. Skenirajte barkod maske putem aplikacije i tretman će se automatski sinkronizirati s UFO uređajem tako da ga možete pokrenuti izravno iz aplikacije.

2) Skinite prsten za pričvršćivanje s UFO uređaja, položite UFO Masku za lice na uređaj i pričvrstite je vraćanjem prstena na mjesto.

3) Kružnim pokretima nježno nanosite formulu dok se UFO uređaj ne isključi. Uklonite masku i UFO isperite tekućom vodom.

4) Prstima utapkajte ostatak maske u kožu dok se sasvim ne upije i završite tretman nanošenjem svog omiljenog hidratantnog losiona.