Ovaj oglas je istekao!

Bežična četkica za zube roza + 5 načina rada i 8 vrhova

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 412 puta
Šifra oglasa: 5076386

Cijena:
39,02 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Očarajte sve blistavim osmijehom. FairyWill FW507 zvučna četkica za zube koju je odobrila ADA generira do 40 000 vibracija u minuti i nudi 5 načina rada na izbor. Također je opremljen pametnim mjeračem vremena od 2 minute. Njegova izdržljiva baterija omogućuje do 30 dana korištenja s jednim punjenjem. Set također uključuje 8 zamjenjivih vrhova i praktičnu torbicu koja vam omogućuje udobno i sigurno nošenje četkice za zube.

Visoka frekvencija vibracija omogućuje soničnoj četkici za zube FW507 temeljito čišćenje u samo 2 minute! Također ima pametni mjerač vremena koji vam daje kratku stanku svakih 30 sekundi kako bi vas podsjetio da promijenite područje usta koje četkate. Nakon 2 minute četkica za zube se automatski isključuje.

Prilagodite četkicu za zube svojim potrebama. Uređaj nudi 5 načina rada na izbor. Clean je savršen za svakodnevnu upotrebu, a White će se riješiti i najtvrdokornijih naslaga i mrlja. Masažni način rada masira desni, dok način poliranja polira prednje zube. Tu je i nježan osjetljiv način rada.

Slobodno koristite svoju četkicu za zube pod tušem ili kadom. IPX7 je vodootporan. Također se može sigurno oprati pod tekućom vodom nakon svake uporabe, produžujući tako njegov vijek trajanja i smanjujući rizik od razvoja bakterija.

Set uključuje 8 zamjenjivih vrhova četkice za zube. Možete ih podijeliti članovima svoje obitelji ili ih zadržati za sebe kao rezervu. Također se ne morate sjetiti da ih promijenite! Nakon nekog vremena, obojeni vrhovi čekinja će početi blijedjeti, što znači da ga morate baciti i staviti novi.

Ova četkica za zube opremljena je dugotrajnom baterijom koja vam omogućuje da savršeno služi do 30 dana s jednim punjenjem. Punjenje traje oko 4 sata. Uređaj podržava raspon napona od 110-240V, što znači da ga možete jednostavno spojiti ne samo na obični mrežni punjač, ​​već i, na primjer, na powerbank ili prijenosno računalo.

MODEL FW507
BOJA Ružičasta
FREKVENCIJA VIBRACIJA Do 40 000 u minuti
VODOOTPORAN IPX7
VRIJEME RADA do 30 dana
VRIJEME PUNJENJA Otprilike 4 sata
RASPON NAPONA 110-240V