Ovaj oglas je istekao!

Bežična LED električna brusilica za papar i sol

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 306 puta
Šifra oglasa: 5033043

Cijena:
17,25 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Pribor za kuhanje
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

Bežična LED električna brusilica za papar i sol
Gravitacijska brusilica s LED svjetlom Električna brusilica za papar eaxun dizajnirana je s prekidačem gravitacijskog senzora. Kada uključite brusilicu, ona će automatski mljeti sol, papar ili druge začine, a uključit će se i plavo LED svjetlo. Prozirna posuda za mlin za papar osigurana je prozirnom posudom.

Da biste pohranili začine, ne morate okretati brusilicu, samo prstom otvorite poklopac posude. Omogućuje vam punjenje začina od 85 ML. Podesivi električni mlin za papar Pepper Grindereaxun ima pet podesivih grubih postavki brušenja koje vam omogućuju jednostavno mljevenje začina od grubih do finih.

Snaga baterije Za razliku od ostalih mlinova za baterije za papar, naša električna mlinca za začine treba samo 4 AAA baterije umjesto 6. Uštedite više energije. (Baterije nisu uključene, pripremite 4 AAA) baterije.

Široka korisnost električne brusilice pogodna je za mljevenje crnog papra, bijelog papra, soli i drugih čvrstih začina. Ne samo za kuhinju, već i za restoran, roštilj i kampiranje.