Ovaj oglas je istekao!

9 djelomični set naprava od nehrđajućeg čelika na žaru + torba

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 291 puta
Šifra oglasa: 5032267

Cijena:
25,22 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Pribor za kuhanje
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

9 djelomični set naprava od nehrđajućeg čelika na žaru + torba
U SETU SE NALAZI 9 ELEMENATA – Set pribora za roštilj sadrži sve što vam je potrebno za amaterski i profesionalniji roštilj. Ovdje nalazimo oštar nož, vilicu, kao i lopaticu, četku i kliješta. Osim toga, komplet sadrži i 4 ražnja - savršena za pripremu ražnjića.
ROBUSN I IZDRŽLJIV – spremnik za roštilj izrađen je od visokokvalitetnog visokokvalitetnog, visokotemperaturnog i izdržljivog nehrđajućeg čelika , dok se lako čisti. Zato ovakav komplet lako može trajati duže.
PRAKTIČNI KOFER – komplet je vrlo koristan kofer u kojem svako od pribora za roštilj ima svoje mjesto. To olakšava održavanje reda, a komplet za roštilj nije izgubljen i uvijek je pri ruci. Praktični kovčeg ima ručku za nošenje, tako da ga lako možete ponijeti sa sobom na roštilj.
UNIVERZALNO – Pribor za roštilj bit će koristan, za razliku od izgleda, ne samo za roštiljanje, već i za pušenje, pečenje i kuhinjske dijelove.
SPECIFIKACIJA – materijal: nehrđajući čelik, količina: 9, komplet sadrži: nož, vilicu, lopaticu, četku, kliješta, 4 oštrice, kućište; dimenzije: 38,5 / 12 / 5cm; Težina: 0,8 kg
materijal: nehrđajući čelik
količina: 9 pribora za jelo + kućište
dimenzije: 38,5 / 12 / 5cm; Težina: 0,8 kg
nož
vilica
Rame
Četka
kliješta
4 klizaljke
Slučaj