Ovaj oglas je istekao!

Žitnjak, kuća, dva lokala, garaža, POVOLJNO!

Vestra Fortuna (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kozari put, Peščenica - Žitnjak, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  01/5531-432, 091/177-1166

Oglas pregledan: 1542 puta
Šifra oglasa: 4806389

Cijena:
135.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: više katnica
Stambena površina: 381,89 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 1980
Dodatno
Oprema nekretnine
  • telefon

Opširnije o oglasu

Žitnjak, prodaje se samostojeća kuća površine 381,89m2 BRP-a. Sastoji se od dvije stambene jedinice i poslovnog prostora. Katnost: podrum, prizemlje i dva kata. Ulaz u stambeni dio je preko otvorenog stubišta na istočnom pročelju. Pristup lokalu je natkrivenim ulazima sa južne strane. Krov je dvostrešni, prije par godina kompletno novo napravljen. U podrum se ulazi preko kolne rampe sa istočne strane. U podrumu se nalazi garaža za četiri automobila. U prizemlju se nalazi poslovni prostor (trgovina mješovitom robom).
Na prvi kat se dolazi preko natkrivenog otvorenog vanjskog stubišta. Tu se nalazi ulaz u zasebnu stambenu jedinicu (STAN 1). Stan ima predprostor, hodnik, četiri sobe, kuhinju, WC i kupaonu. Dvije sobe imaju direktan pristup na balkon. Stan trenutno nije uređen. 
Na drugi kat se dolazi preko nenatkrivenog otvorenog vanjskog stubišta. Tu se nalazi ulaz u zasebnu stambenu jedinicu (STAN 2). Stan ima predprostor, hodnik, četiri sobe, boravak, kuhinju i kupaonu. Dvije sobe imaju direktan pristup na balkon. Strop je izveden kao spušteni strop. Stan trenutno nije uređen. 
Građevina je priključena na sve komunalne instalacije.
 
Vlasništvo je uredno te je kuću moguće kupiti kreditom i gotovinom. Ova kvalitetnu i lijepu kuću Vam svakako toplo preporučamo!
Za dogovor o prezentaciji kontaktirajte nas radnim danom 9-18h.Nakon toga molimo poslati poruku/mail sa šifrom oglasa.
Više informacija na:ID: MV161GSM: 0957771127mail: [email protected]: www.nekretninevestrafortuna.hr