Zagreb, Gračani, stambeno-poslovna zgrada 614 m2, lift, garaža

AGATHIAS d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gračani, Podsljeme, Grad Zagreb

Telefon  091/411-2000

Oglas je aktivan od 30.03.2023.
Oglas pregledan: 888 puta
Šifra oglasa: 5237990

Cijena:
800.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: poslovno-stambena zgrada
Broj etaža: više katnica
Stambena površina: 614,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 2006
Energetski certifikat: U izradi
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.146,00 m²
Dozvole
  • uporabna dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto
Oprema nekretnine
  • telefon

Opširnije o oglasu

Zagreb, Gračani, stambeno-poslovna zgrada 614 m2, lift, garaža
Prodaje se stambeno-poslovna zgrada iz 2006. godine neto korisne površine 614 m2 na parceli od 1146 m2 u zagrebačkom gradskom naselju Gračani.
Projekt potpisuje arhitekt Aleksandar Paris.
Zgrada se sastoji od dvije cjeline.
Prva cjelina osmišljena je kao stambena građevina koja se sastoji od tri etaže: suterena, prizemlja te prvog kata.
Suteren sačinjavaju stepenice, hodnik, pretprostor sa stepeništem, kotlovnica, hodnik, vinoteka, kupaonica te jedna soba.
Prizemlje se sastoji od nenatkrivenih stepenica, natkrivenog prolaza, stubišta, dnevnog boravka i blagovaonice, kuhinje, izbe, stubišta i dva hodnika. Iz prizemlja se izlazi na prekrasnu zelenu okućnicu koja je idealna za druženja na otvorenom tijekom ljetnih mjeseci.
Na prvom katu se nalazi hodnik, dvije kupaonice, četiri sobe, garderoba te nenatkrivena terasa s koje se pruža impresivan pogled na crkvu sv. Mihaela u Gračanima.
U poslovnom dijelu građevine u koji se ulazi s ulice, nalazi se stubište, natkriveni ulaz, pretprostor, ulaz, 2 prostorije, 2 hale, sanitarije, hodnik, garažni prostor te nenatkrivene stepenice. U njemu je konstrukcijski započeta gradnja glazbenog studija kojeg je projektirao talijanski arhitekt Giuseppe Bonotto koji je u svojem bogatom rezimeu između ostalog radio na obnovi poznate operne kuće u Milanu Teatro alla Scala te na projektiranju glazbenog studija kojeg je naručio poznati talijanski glazbenik Toto Cutugno.
Zbog specifičnog rasporeda, u kući je instaliran lift u kojeg se ulazi u hodniku iza garaže a koji povezuje poslovnu građevinu sa stambenom građevinom.
Temelji kuće su armirano betonski. Nosiva konstrukcija je armirano betonska + opeka. Međukatna konstrukcija je armirano betonska.Pregradni zidovi su rađeni od opeke. Krovna konstrukcija je drvena, dvostrešno oblo krovište sa šindra pokrovom.
U 2017. godini je obavljena obnova zgrade. Za kompletan objekt postoji rješenje o izvedenom stanju.
Od instalacija, kuća ima priključenu električnu struju, vodu, odvodnju, telefon i plin. Grijanje je centralno plinsko.
Prema GUP-u Zagreba, parcela se nalazi u S zoni i primjenjuju se urbana pravila 2.1. Sa zapadne strane, okružena je šumom koja spada u Z zonu s urbanim pravilima 1.10.
Do navedene parcele, postoji mogućnost kupnje i manje parcele površine 111 m2 na kojoj se nalazi manji stambeni objekt za rušenje.
U radijusu od nekoliko stotina metara se nalaze: dječji vrtić, osnovna škola, dom zdravlja, veterinarska ambulanta, trgovina s mješovitom robom, tramvajske i autobusne postaje, trgovački centar te planinarske staze na Medvednicu.
Ova nekretnina zadovoljit će potrebe kupca koji traži prostranu i sadržajnu rezidencijalnu nekretninu a koji dio investicije može vratiti kroz zakup njezinog poslovnog dijela.
 
 
 
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga