Ovaj oglas je istekao!

VILA U GRIŽANAMA

BLITZ HOME NEKRETNINE j.d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grižane-Belgrad, Vinodolska Općina, Primorsko-goranska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/571-7682, 098/134-7746

Oglas pregledan: 52 puta
Šifra oglasa: 4685538

Cijena:
690.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 185,00 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2015
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 640,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Kabelska televizija
  • Alarmni sustav

Opširnije o oglasu

Luksuzna vila s grijanim bazenom
Luksuzna obiteljska vila, izgrađena po najvišim europskim standardima od vrhunskih materijala, privatni put dijeli sa samo tri druge slične vile i jamči potpunu privatnost. Ulaz na privatnu cestu ograničen je automatskom rampom, a ulaz automobilom u dvorište vile opremljen je automatskim portunom. Kao posljednja kuća na ovoj cesti vila nudi izuzetnu privatnost i lijep pogled na more, Vinodolsku dolinu i Tribaljsko jezero poznato po ribolovu.
Bogata tehnička oprema vile uključuje vanjsku i unutarnju LED rasvjetu, sustav video nadzora s funkcijom snimanja i pristupom pametnim telefonima, visokokvalitetni alarmni sustav, integrirani sustav usisavača na svim katovima, satelitsku vezu u svim sobama i modernu toplinsku pumpu , koji kontrolira podno grijanje i klimatizacijski sustav odvojeno za svaku od prostorija i osigurava izuzetno niske troškove rada. Zahvaljujući suvremenoj izolaciji i prozorima uokvirenim aluminijem s električnim kapcima, vila je postigla razred energetske učinkovitosti A.
Sa 4 spavaće sobe i 3 kupaonice vila nudi 185 m² korisnog prostora na oba kata.
Najsnažniji segment vile je, svakako njen dnevni boravak / blagovaonica s 6 metara visokim panoramskim prozorima i otvorenom galerijom kroz oba kata. Iz tog dnevnog boravka, staklena vrata vode na vanjsku terasu zaštićenu od sunca električnom pergolom od 6 x 5 metara s integriranom LED rasvjetom.
Kuhinja je opremljena visokokvalitetnim uređajima i namještajem s radnom površinom od umjetnog kamena od 20 mm. Na istom katu nalazi se spavaća soba sa staklenim vratima s pogledom na vrt s bazenom. Nadalje, prizemlje uključuje kupaonicu, praonicu rublja s ugrađenim sefom i zasebno spremište.
Bijelo kameno stubište s integriranom LED rasvjetom vodi na prvi kat gdje se mogu naći tri spavaće sobe, svaka s vlastitim balkonom i francuskim balkonom. Glavna kupaonica opremljena je masažom Whirlpool, tušem, dvostrukim sudoperom sa rasvjetom, WC-om i bideom. Još jedna kupaonica sadrži tuš, umivaonik, WC i bide.
Sve tri kupaonice vile opremljene su visokokvalitetnom Grohe opremom, pločicama talijanskog dizajna i umivaonicima Villeroy & Boch, WC-om i bideima.
Podovi u dnevnoj sobi i spavaćim sobama izrađeni su od jedinstvene kombinacije egzotičnog drvenog parketa i umjetnog bijelog mramora.
Dvorište je okruženo stabilnim betonskim zidom s integriranom LED noćnom rasvjetom. Na južnoj strani terase nalazi se bazen veličine 10 x 4 metra sa solarnim sustavom grijanja, opremom protustrujnog plivanja i s grijanim tušem. Bazen je popločen visokokvalitetnim, mozaičkim pločicama.
U dvorištu vile nalaze se prostrano parkiralište, parkiralište za 2 automobila, visokokvalitetni aluminijski vrtni vrt, automatski sustav za zalijevanje trave i ljetna kuhinja, izrađeni od prirodnog kamena debljine 15 cm, i bojlerom s toplom vodom.
Sve terase vile popločene su poznatim bračkim kamenom koji ostaje ugodno hladan i tijekom najtoplijih dana.
Vila se nudi na prodaju sa svom opremom i namještajem. Stanje cijele kuće i okolice apsolutno je novo, nisu potrebna ulaganja i nikakvi popravni radovi.
Za 10 minuta vožnje automobilom (5 km) stižete do centra Crikvenice sa pješčanim ili šljunčanim plažama, restoranima i trgovačkim centrima ili pješačite direktno iz vile u planine Vinodol s prekrasnim vidikovcima i djevičanskom prirodom. I na kraju dana, uživajte u blizini svog osvjetljenog bazena, posljednje sunce i potpuno tiho i mirno okruženje bez ikakvog masovnog turizma. Sjajni pogled na Vinodolsku dolinu, more i Tribaljsko jezero čine ovu nekretninu posebnom.

ID KOD AGENCIJE: 13647

Vesna Smolčić
Agent s licencom
Mob: +385 91 571 7682
E-mail: [email protected]
www.bhn.hr

Sandra Rubčić Gašparović
Agent s licencom
Mob: +385 98 134 7746
E-mail: [email protected]
www.bhn.hr