Ovaj oglas je istekao!

Uređena kuća - odlična lokacija

Fidus, obrt za posredovanje u prometu nekretninama i pružanje usluga potrošačkog kreditiranja (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Industrijska četvrt, Osijek, Osječko-baranjska

Telefon  098/682-521

Oglas pregledan: 225 puta
Šifra oglasa: 4710436

Cijena:
169.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 180,00 m²
Broj soba: 6
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 320,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Grijanje
  • Gradski plin
Garaža
  • Garaža
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Prodaje se kvalitetna i sa stilom uređena kuća u Industrijskoj četvrti s mogućnošću stanovanja za dvije obitelji budući da osim velikog prizemlja i kata postoji još i dvosobni prizemni stan.
Prizemlje kuće ima otvoreni, veliki prostor tzv. "open space" s izlaskom na veliku terasu ( cca 20 m2 ) i uređen vrt, spavaću sobu, kuhinju i kupatilo te stepenište za kat na kojem se nalaze dvije sobe i kupatilo.
Dvosobni stan koji je povezan s kućom, ima poseban ulaz, osim za stanovanje pogodan je za manji poslovni prostor ili za iznajmljivanje.
Cijela nekretnina temeljito je renovirana 2005 godine, izolirana je, opremljena PVC stolarijom s komarnicima, novim krovištem, novim podnim oblogama, novim instalacijama, sanitarijama i kondenzacijskim bojlerom.
U kući se nalaze dva klima uređaja koji se vrlo rijetko koriste zbog dobre izolacije, a jedan dio visokih stropova je spušten s knaufom i ugrađenom rasvjetom.
Želite li u zimskim mjesecima uživati u pucketanju drva u dnevnoj sobi je predviđen prostor za kamin s novim dimnjakom.
Ispred kuće se nalazi popločeni parking za dva auta, a veliki haustor ( cca 30 m2 ) omogućava parkiranje za još dva auta.
Za nekretninu postoji uporabna dozvola i moguća je kupovina putem kredita.
Zbog blizine svih potrebnih sadržaja za ugodan život ( škola, vrtić, dom zdravlja, ljekarna, fakulteti, tramvajska i autobusna stajališta, trgovački centri, sportski tereni, gradski bazen, itd ) nekretnina je idealna za populaciju svih dobnih skupina, a ukoliko Vam je malo 180 m2 postoji mogućnost uređenja uličnog potkrovlja cca 110 m2.
Ako netko želi život u gradu s manje prometnih gužvi i stresa te se želi preseliti iz Zagreba u Osijeku postoji i mogućnost zamjene.

Detaljnije informacije o nekretninama možete dobiti dolaskom u ured ( Ul. Hrvatske Republike 43, Osijek ), na kontakt telefon 098 682 521 ili na mail [email protected]

Više nekretnina pogledajte na www.fidus.com.hr

Šifra objekta: iro-684

Energetska klasa: pending

Kontakt: Marina Kovač, [email protected]
Kontakt: Pavo Đanić, [email protected], +385 98 682 521