Ovaj oglas je istekao!

Prekrasne kuće u izgradnji u Primoštenu (prodaja)

Get work & home d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Primošten, Šibensko-kninska

Telefon  098/932-2461

Oglas pregledan: 1142 puta
Šifra oglasa: 5178532

Cijena:
304.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 115,00 m²
Broj soba: 3
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 500,00 m²

Opširnije o oglasu

Primošten je jedan od najautentičnijih malih gradova na jadranskoj obali i dragulj je među onima koji traže mirnu, ali glamuroznu lokaciju. Ove prekrasne kuće gradit će se u mirnom kvartu samo 300 metara udaljenom od mora. Budući da je sve na pješačkoj udaljenosti, zaista ćete moći uživati ​​u mirnom, ali glamuroznom odmoru.

Projektni plan se sastoji od 6 dvojnih kuća i 2 samostalne kuće. Kuće će se odlikovati suvremenim i elegantnim dizajnom s planiranom bijelom ili pješčanom vanjskom bojom s antracit prozorima od poda do stropa za miran i skladan dizajn.

Komunikacija s vanjskim prostorom u prizemlju će se odvijati preko velike natkrivene terase. Terasa će se udvostručiti i na prvom katu gdje će se pristupiti iz spavaćeg dijela. U prizemlju će se nalaziti otvoreni prostor za dnevni boravak s antracit prozorima od poda do stropa gdje će se smjestiti dnevni boravak, kuhinja, kutak za jelo i dnevni toalet. Na raspolaganju će biti nekoliko opcija materijala i boja.
Stubište vodi do prvog kata gdje će se prostrani spavaći dio sastojati od dvije pojedinačne spavaće sobe i kupaonice te glavne spavaće sobe s vlastitom kupaonicom i izlazom na terasu. Pojedinačne kuće će imati jednu spavaću sobu u prizemlju i dvije na katu. Na raspolaganju će biti nekoliko opcija materijala i boja.



Za razgledavanje ovog objekta nazovite: +385989322461
(Whats up/ Viber) Vlasnik agencije Mario
Agencija Get Home
Šifra objekta: 204