Prekrasna vila s bazenom u središnjoj Istri, mjesto Štokovci

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Štokovci, Svetvinčenat, Istarska

Telefon  095/277-7177

Oglas je aktivan od 17.12.2022.
Oglas pregledan: 1050 puta
Šifra oglasa: 5138661

Cijena:
650.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Broj etaža: više katnica
Stambena površina: 300,00 m²
Broj soba: 6
Godina izgradnje: 2012
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 2.000,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

U malome mjestu Štokovci u središnjoj Istri, na prodaju je kuća za odmor s bazenom smještena na ograđenom zemljištu površine od 2000 m2. Vila ima neto površinu 294 m2, a sastoji se od podruma, prizemlja i prvog kata, te nudi ukupno 4 spavaće sobe s privatnim kupaonicama. Kuća je prostrana i dobro opremljena, kategorizirana s 4* te ima izvrsnu popunjenost tijekom turističke sezone.
U podrumu se nalazi veliki prostor za slobodno vrijeme s biljarom, uređajima za fitness i stolnim tenisom i kotlovnica.
U prizemlju se nalazi prostrana spavaća soba sa vlastitim predprostorom i kupaonicom, klima uređajem, SAT/TV-om, sefom, zatim veliki dnevni prostor s kuhinjom i blagovaonicom (cca 55m2), predprostor, kupaonica za goste, izlaz na natkrivenu terasu s pogledom na bazen i kamin. Na prvom katu se nalaze 3 spavaće sobe, svaka s predprostorom i kupaonicom, klima uređajem, SAT-TV-om (cca 22 – 26 m2), a jedna soba ima izlaz na balkon s pogledom na bazen i more u daljini. Internet u objektu, senzori za dim u svim sobama, dnevnom boravku i podrumu, postavljen je alarmni sustav i video nadzor izvana. U cijelom objektu je predviđen sustav centralnog grijanja (izvedena prva faza).
U dvorištu se nalazi grijani bazen veličine 36m2 s terasom oko bazena oko 100m2,  hidromasažna kada, grill kamin s stolom za sjedenje, natkriveni parking za dva automobila te dodatni parking za još dva auta. U dvorištu se također nalazi dječje igralište, mini golf na 6 rupa, kao i multifunkcionalni teren (16x8)-mali nogomet, košarka, odbojka.
Odlična investicija za sve one koje žele preuzeti već uhodan posao te se baviti turističkim iznajmljivanjem.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga