Ovaj oglas je istekao!

Obiteljska kuća s bazenom - Višnjevac

Fidus, obrt za posredovanje u prometu nekretninama i pružanje usluga potrošačkog kreditiranja (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Višnjevac, Osijek - Okolica, Osječko-baranjska

Telefon  098/682-521

Oglas pregledan: 144 puta
Šifra oglasa: 4738675

Cijena:
155.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 200,00 m²
Broj soba: 4
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.014,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Gradski plin
Garaža
  • Garaža

Opširnije o oglasu

Prodaje se obiteljska kuća s garažom i uređenom okućnicom u mirnom dijelu Višnjevca. Kuća je površine cca 200 m2 i proteže se na 2 stambene etaže. U prizemlju se nalazi dnevni boravak s blagovaonicom, kuhinja s manjim dijelom za objed, kupaonica, garderoba, ulazni prostor te ostakljena terasa s kaminom i ulazom u podrum, dok se na katu nalaze spavaća soba s garderobom i lođom, spavaća soba s lođom, spavaća soba, velika kupaonica i hodnik.
U dvorištu se nalazi bazen, prostorija za opremu za održavanje bazena, zidani roštilj, nadstrešnica/terasa, mali nogometni teren s drenažom i opremom i garaža za 2 automobila.

Prije 15-ak godina kuća je detaljno renovirana i uređena, proširena garaža, uređeno dvorište, stavljena kvalitetna PVC stolarija, novi krov...

Odlična lokacija za obitelj s djecom zbog blizine škole i vrtića, nogometnog igrališta, parka i doma zdravlja, a kako je nekretnina smještena na kraju ulice kao stvorena je za uživanje u miru uz roštilj i bazen u krugu obitelji i prijatelja.

U suradnji s geodetskim i odvjetničkim uredom provjeravamo sve nekretnine, garantiramo sigurnost i zadovoljstvo svim našim klijentima te bezbrižnu potragu za novim domom.

Detaljnije informacije o nekretninama možete dobiti dolaskom u ured ( Ul. Hrvatske Republike 43, Osijek ) ili kontaktirati: Pavo 098 682 521, [email protected]
Marina 095 365 6886, [email protected]

Više nekretnina pogledajte na www.fidus.com.hr

Šifra objekta: iro-741

Energetska klasa: pending

Kontakt: Marina Kovač, [email protected]
Kontakt: Pavo Đanić, [email protected], +385 98 682 521