Ovaj oglas je istekao!

SNIŽENO! Obiteljska kuća na mirnoj lokaciji u blizini centra

Dom ekspert d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Sesvete, Grad Zagreb

Telefon  01/2013-007

Oglas pregledan: 2263 puta
Šifra oglasa: 5200854

Cijena:
198.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 214,85 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 1975
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Grijanje
  • Etažno plinsko centralno
Garaža
  • Garaža

Opširnije o oglasu

Prodaje se lijepa obiteljska prizemnica na mirnoj lokaciji, 500 m udaljena od centra Sesveta.

Kuća se sastoji od prizemlja i potkrovlja, a uz kuću se nalazi garaža, a iza garaže je spremište. Površina parcele na kojoj je kuća sagrađena je 287 m2, dvorište je uređeno i ograđeno.

U prizemlju se nalazi ulazni prostor, hodnik, kupaonica, spavaća soba, vešeraj, kuhinja sa ostavom, blagovaona i dnevni boravak.

Iz hodnika se unutarnjim stepenicama ide u potkrovlje. U potkrovlju se nalazi hodnik, jedna veća prostorija, dnevni boravak koji je povazan sa kuhinjom i kupaonica. Iz potkrovlja se ide u prostoriju koja povezuje kuću i garažu, može se urediti kako dodatna soba ili koristiti kao ostava.

Prizemlje je u potpunosti renovirano i uređeno. Potkrovlje je u urednom stanju, ali je potrebno uređenje kako bi se dobio moderniji i funkcionalniji prostor. Obzirom da je u potrkovlju manja kuhinja, kuća može biti koncipirana kao dvije odvojene stambene jedinice.

Površina stambenog dijela u prizemlju iznosi 87,18 m2, površina garaže i spremišta je 36,10 m2. Između kuće i garaže nalazi se natkriveni prostor (loggia) površine 12,23 m2.

Stambeni prostor u potkrovlju iznosi 71,14 m2, natkriveni prolaz kojim se ide u zasebnu prostoriju iznad garaže je 2,74 m2, dok je prostorija iznad garaže ukupne površine 30 m2.

Grijanje je centralno plinsko, kuća ima struju, gradsku vodu i kanalizaciju.

Namještaj u kući je predmet dogovora, a ostaje kvalitetna i po mjeri rađena kuhinja.

Sesvete - svi sadržaji potrebni za ugodno stanovanje nalaze se u krugu od 500-1000 m. Lokacija je mirna, ulica je slijepa, prostrana i uredna.

Vlasnička dokumentacija je uredna - kuća je legalizirana. Moguća je kupovina putem kredita banke kao i korištenje APN-subvencija.

Agent: Ana Jelečević
Mob: 098 358 247
Email: [email protected]

ID KOD AGENCIJE: 1876