Moderna vila u Sukošanu - pogled na more, grijani bazen, terasa

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Sukošan, Zadarska (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas je aktivan od 15.10.2022.
Oglas pregledan: 1110 puta
Šifra oglasa: 5086992

Cijena:
1.200.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: više katnica
Stambena površina: 380,00 m²
Broj soba: 6
Tip gradnje: novogradnja
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Na izvrsnoj lokaciji, samo 500 m od prekrasne Marine Dalmacija u Sukošanu smjestila se urbana vila iz koje se pruža pogled na samu marinu, more i obližnje otoke.
 
Ovo moderno zdanje sastoji se od prizemlja i dvije etaže. U prizemlju je garaža s dva parkirna mjesta, kupaonica, vešeraj, radna soba, dnevni boravak s kuhinjom, ljetna kuhinja te terasa koju krasi grijani bazen. U dvorištu se nalaze i dva dodatna nenatkrivena parkirna mjesta. Ukupna površina stambenog prostora kuće je 270 m2, a terase oko 110 m2.
 
Na prvom katu su smještene 4 spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i prostranom terasom stvorenom za noćne i dnevne rituale uživanja. Ono što upotpunjuje opuštajući ambijent je prostor na drugom katu koji se sastoji od sobe za zabavu s jacuzzijem, saunom, stolom za biljar i pikadom.
 
Prilikom gradnje poštuju su najviši standardi kvalitete uz veliku posvećenost detaljima kao što su uređenje okućnice s grijanim bazenom, suvremeni stil uređenja s naglaskom na prirodno svjetlo zbog velikih staklenih površina i alu stolarija s kaljenim tamnim staklima.
 
Vila je opremljena najsuvremenijom tehnologijom i sadrži prekidače i sanitarije na dodir, toplinsku pumpu za grijanje i inverter klime za hlađenje. Oko vile su postavljeni video nadzor i alarmni sustav.
 
Sukošan je slikovito turističko mjesto u zaljevu 11 km jugoistočno od Zadra, u blizini autoceste A1, a osim što ima najveću marinu u Hrvatskoj, nedaleko se nalazi i zračna luka Zemunik što Sukošan čini vrlo pristupačnim.
 
Ono što ovu lokaciju čini još posebnijom je blizina čak nekoliko nacionalnih parkova, parkova prirode i čarobnih otoka u Jadranskom moru. NP Kornati udaljeni su 11 km, PP Vransko Jezero 24 km, NP Paklenica 50 km, NP Krka 70 km, a NP Plitvička jezera i Sjeverni Velebit 150 km.
 
Završetak gradnje 06/23
PDV uključen u cijenu, kupac ne plaća porez na promet nekretninama
Vlasništvo je 1/1, bez tereta
Mogućnost kupnje kreditom banke
www.sanpatrik.eu 
 
 
 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga