Ovaj oglas je istekao!

MAKARSKA - Kuća s bazenom i širokim pogledom na sve strane svijeta (K072)

Forca d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Makarska, Splitsko-dalmatinska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/111-1919

Oglas pregledan: 72 puta
Šifra oglasa: 3055720

Cijena:
500.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 342,00 m²
Broj soba: 4
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • odlično
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • bazen
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto
Oprema nekretnine
  • internet
  • satelitska televizija
  • klima uređaj

Opširnije o oglasu

Posredujemo u prodaji samostojeće kuće s bazenom s mogućnošću nadogradnje još dvije etaže iz koje se iz svakog kutka prostire širok pogled na more, otoke, maslinike i planinu Biokovo. Kuća s bazenom površine 342 m2 se nalazi na mirnoj lokaciji, okružena netaknutom prirodom koja nudi potpunu privatnost, izoliranost od buke i gužve u Makarskoj, predio Kuk. Od centra Makarske udaljena cca 3000 m, od lučice s vezovima za brodove, jahte u mjestu Krvavica 600 m zračne udaljenosti.

Smještena je na zemljištu od 750 m površine i prostire se na 2 etaže; prizemlje i kat. Svaka etaža sadrži dvije stambene jedinice s vlastitim ulazima. Kuća se može podijeliti i po vertikali.

Vertikala 1 – zapadni dio kuće
U prizemlju se nalazi dvosoban stan koji sadrži dvije spavaće sobe, wc s kupaonicom, kuhinju s blagovaonicom, dnevnu sobu, hodnik, te podrum. Vlasnikov komforan dvosoban stan nalazi se na katu i unutar stana dominira prostran ostakljen dnevni prostor s kuhinjom, blagovaonicom i dnevnom sobom, te 2 spavaće sobe, wc s kupaonicom, hodnik. Interijeri stanova su opremljeni visokokvalitetnim materijalima i opremom idealnom za ugodan odmor i stanovanje.

Vertikala 2 – istočni dio kuće
Ovaj dio kuće je u roh bau izvedbi (potrebno je pregraditi, postaviti instalacije i opremiti).

Prostrana održavana okućnica s bazenom od 18 m2 površine sa sunčalištem i prostorom za odmaranje u prirodnom hladu, prostranim travnjakom, prostorom za parking (3 automobila), terasa s kaminom i sadržajem za druženje, te maslinik s 15 stabala maslina samo predstavljaju dodatni luksuz ove nekretnine. Kuća je u funkciji turističkog iznajmljivanja, a potencijalan kupac preuzima uhodan posao. Dokumentacija uredna.