Ovaj oglas je istekao!

Luksuzna villa prvoklasne izgradnje, 283 m2, Dubrava kraj Šibenika

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Dubrava Kod Šibenika, Šibenik - Okolica, Šibensko-kninska (Pogledaj na karti)

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 207 puta
Šifra oglasa: 5182048

Cijena:
590.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Energetski certifikat: B
Ulica: Škugori
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.310,00 m²
Dodatno
Garaža
  • Garaža

Opširnije o oglasu

Luksuzna villa prvoklasne izgradnje, 283 m2, Dubrava kraj Šibenika
Luksuzna vila prvoklasne izgradnje, 283 m2, Dubrava kraj Šibenika

Luksuzna vila neto korisne površine 283 m2 na parceli površine 1310 m2 nalazi se na mirnoj i diskretnoj lokaciji kraj Šibenika.

Ova nekretnina izvedena je od vrhunskih materijala. Krovne konstrukcije sazdane su od kosih te višestrešnih drvenih rogova sa pripadajućom termo i hidroizolacijom. Osim odlične izolacije koju pružaju, drvene grede krase prostor i daju mu toplinu doma. Toplinska fasada sa završnim priklesanim kamenom uklapa se u mediteransko okružje.

Kroz cijelu kuću je postavljeno centralno grijanje, a u prizemlju i podno. Na krovu su solarni paneli koji su izvrsno rješenje za uštedu energije, novca i očuvanja prirode.

Unutrašnjost vile potpuno je uređena i opremljena najnovijim namještajem te je spremna za korištenje. Raspored prostorija pomno je osmišljen te se villa proteže na tri kata.

U prizemlju je smješten boravak sa dnevnom sobom, spavaća soba, kupaonica i dodatni wc, ostava te sala za zabavu. Bitno je napomenuti da se u dnevnom boravku nalazi kameni kamin, dok je u sali za zabavu unutrašnji roštilj. Kroz boravak se može izaći na trijem i uživati u pogledu na bazen od 28 m2 i zelenoj okolini.

Iz prizemlja se spušta stubištem u vinski podrum ili penje na prvi kat. U podrumu još postoji i kotlovnica. Kotlovnica sadrži bojler od 200 litara koji se uz uobičajeno grijanje na struju može grijati na krovne solarne panele i belgijsku peć za centralno grijanje s mogučnosti grijanja na tekuće gorivo.

Na prvome katu su raspoređene dvije spavaće sobe, kupaonica, praonica te terasa na koju se dolazi iz jedne spavaće sobe.

Premda je lokacija ville izdvojena i stvorena za mir i odmor od užurbanog života, zbog svoje dobre prometne povezanosti brzo se stigne do svih sadržaja. Do stare jezgre Šibenika potrebno je svega 10 minuta vožnje, a do aerodroma 48 minuta vožnje.

Virtualna 360 šetnja: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBgYZkOZM/e?fadetransition=false&hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true&horizontal_transitions=false&intro_mouse_icon=false&share_button=false