Luksuzna vila na prodaju

Terra Real Estate (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Labin, Istarska

Telefon  091/882-5615

Oglas je aktivan od 20.12.2022.
Oglas pregledan: 928 puta
Šifra oglasa: 5140605

Cijena:
1.200.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: više katnica
Stambena površina: 322,00 m²
Broj soba: 8 i više
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

U okolici Labina prodaje se ova prekrasna moderna vila površine 322 m2 okružena velikim parkom i zelenilom. Izvrstan je spoj komfora i luksuza. U prizemlju vile nalazi se prostrani dnevni boravak sa kamion koji daje poseban ugođaj zimi,blagovaona i kuhinja.U produžetku prizemlja nalazi se jedna spavaća soba sa kupaonom(prilagođena i osobama sa posebnim potrebama,starijim ljudima i svima kojima etaža i uski prostori te prilazi predstavljaju problem).
Iz svih prostorija velike staklene stijene vode na vanjsku terasu,sunčalište i bazen uz koji se nalazi otvoreni dnevni boravak te ljetna kuhinja.Na prostranom travnjaku i uređenom parku uz masline ,mediteransko bilje i voćke nalazi se okružen kamenom prostor za druženje uz \"logorsku vatru\" koji pruža poseban doživljaj.
Na prvom katu nalaze dvije spavaće sobe svaka sa svojom kupaonom i balkon sa predivnim pogledom kao stvoren za buđenje uz kavicu i pogled na Istarske brežuljke.U podrumu se nalazi opremljena prostorija za fitness te igru,zabavu i druženje za sve generacije.
Sve prostorije su klimatizirane i postavljena je sva instalacija za centralno grijanje.
Vlasnici su vodilu brigu o vrhunskoj kvaliteti materijala pri gradnji i opremanju te sadržaja koji vila nudi što se vidi na svakom koraku.
Vila se nalazi u blizini grada Labina,nudi prednost za obiteljskog života, mirno okruženje i sve prednosti grada u blizini.Vila ima već uhodanu turističku djelatnost najma koju budući vlasnik koji želi kupiti vilu kao investiciju može nastaviti.Vila se prodaje potpuno namještena i spremna za korištenje.
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga