Kuća: Zagreb (Podsljeme), vila površine 650.00 m2 na parceli 3500 m2 (prodaja)

TOTAL solution (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Štefanovec, Podsljeme, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/366-7108

Oglas je aktivan od 15.02.2024.
Oglas pregledan: 1546 puta
Šifra oglasa: 4223081

Cijena:
780.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 650,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 2008
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 3.500,00 m²
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
  • vlasnički list
Dodatno
Grijanje
  • plin etažno

Opširnije o oglasu

Zagreb, Podsljeme, djelomično dovršena vila poršine 650 m2 na parceli 3500 m2, smještena na obroncima Medvednice sa prekrasnim pogledom i u mirnom djelu naselja sa obiteljskim kućama/ vilama, izgrađena 2008. godine i legalizirana. Kuća kuća se sastoji od dva dvoetažna stana i jednog jednoiposobnog prema sljedećem rasporedu:
- Suteren i prizemlje- četverosobni dvoetažni stan (visoki rohbau) koji se sastoji od ulaznog prostora, dnevnog boravka sa izlazom na terasu, tri spavaće sobe, kuhinje sa blagavonom, dvije kupaone, wc-a, garderobnog prostora, prostora predviđenog za wellness i rekreaciju, kotlovnice i terase sa koje se silazi u vrt/ okućnicu (cca 3300 m2);
- Kat i potkrovlje- četverosobni dvoetažni stan koji se sastoji od ulaznog prostora, dnevnog boravka sa terasom, kuhinje sa blagavaonom, tri spavaće sobe, dvije kupaone i garderobnog prostora;
- Potkrovlje- jednoiposobni stan koji se sastoji od kuhinje sa blagavonom, spavaće sobe i kupaone.
- Grijanje je plinsko- centralno. Stolarija je drvo/aluminij.
Stan u potkrovlju te gornja etaža jednog dvoetažog stana su kompletno završeni. Predviđene su dvije garaže i 4 parkirna mjesta.

Vila je građena sa visokokvalitetnim materijalima i odličnom statikom (60T armature). Debljina vanjskih zidova je 0,5 m. Na samom zemljištu nalazi se i bunar 12m dubok, koji se može permanentno crpsti.

S obzirom na prostranost okućnice, postoji mogućnost izgradnje bazena, terena za tenis ili ostalih sličnih sdržaja za rekreaciju, a dok pozicija samo okućnice osigurava budućim vlasnicima mir i intimu.

Dokumentacija je uredna.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga