Ovaj oglas je istekao!

Kuća (roh bau) u Dugoj Resi, garaža, prostrana okućnica

Avenue nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Duga Resa, Karlovačka (Pogledaj na karti)

Telefon  091/562-7546

Oglas pregledan: 804 puta
Šifra oglasa: 3920521

Cijena:
75.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 180,00 m²
Broj soba: 6
Godina izgradnje: 1975
Ulica: Roganac
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • u izgradnji
Površina okućnice
  • 1.215,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
  • vlasnički list
Dodatno
Garaža
  • samostojeća garaža

Opširnije o oglasu

BEST BUY ! PRODAJE SE samostojeća obiteljska katnica s garažom, dvorištem i voćnjakom na atraktivnoj lokaciji (blago povišenom lokalitetu s divnim, otvorenim pogledom na zeleni i mirni krajolik). Kuća se nalazi u Dugoj Resi, u naselju Roganac, na brežuljku iznad grada, odakle se pruža pogled na idiličan krajolik ovog dijela središnje Hrvatske. Kuća ima dvije tlocrtno identične etaže u roh-bau fazi, s tim da je na donjoj etaži garaža (legalizirana) a nad njom, na gornoj etaži nalazi se natkrivena prostrana terasa za trenutke opuštanja i druženja s rodbinom i prijateljima. Treća etaža je potkrovna.
Gradnja kuće otpočela je 1975. godine dok je garaža pripojena objektu 2004. godine. Dvije godine kasnije (2006. godine) provedene su instalacije: struja, voda i gradska kanalizacija. Iste godine postavljene su i unutarnje instalacije i unutarnji zidovi kuće pripremljeni su za bojanje, a podovi za postavu (parketa, laminata i sl.). 2007. godine postavljen je novi crijep na krovu kuće.
Čestica na kojoj se kuća nalazi ima gruntovno upisanih 1395 m2 (voćnjak 749 m2, dvorište 466 m2, garaža 64 m2 i kuća 116 m2).
Kuća se nalazi na povišenom dijelu u neposrednoj blizini Motela Roganac, u pitoresknom kraju u blizini rijeke Mrežnice.
Javni prijevoz (autobus i vlak) nalaze se na 300 m hoda od kuće, osnovna škola, vrtić, trgovina i drugi sadržaji udaljeni su cca. 1 km kao i lijepa, zelena rijeka Mrežnica.
Izuzetno dobra prometna povezanost: iz pravca Zagreba dolazite silaskom sa autoceste A1 u Karlovcu, te vožnjom starom državnom cestom 7- 8 km u pravcu Rijeke, dok se iz smjera Rijeke dolazi silaskom sa autoceste A1 u čvoru Bosiljevo 1, te se nastavlja vožnjom starom državnom cestom u smjeru Karlovca.
Uz optimalna ulaganja, kuća se može vrlo brzo staviti u potpunu funkciju. Idealna je obiteljska nekretnina, kako za stanovanje tako i za vikend odmor, a zbog dobre prometne povezanosti i atraktivne mikrolokacije, predivnog okoliša te otvorenog pogleda i kao poslovna investicija za turističku djelatnost.

Uredno vlasništvo !
Za ovu nekretninu kupac ne plaća agencijsku proviziju !
Za sve dodatne informacije kontaktirati:
091/5019120 ili 099/8001215