Ovaj oglas je istekao!

KUĆA-HOSTEL 540 m2 prilika

TOP-SHOP Agencija (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Trešnjevka, Trešnjevka - Sjever, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/457-8019, 091/892-8453

Oglas pregledan: 222 puta
Šifra oglasa: 5110076

Cijena:
570.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojni objekt
Broj etaža: više katnica
Stambena površina: 540,00 m²
Broj soba: 8 i više

Opširnije o oglasu

PRILIKA: Kuća - momentalno hostel na izuzetnoj lokaciji  koja se sastoji od 2 odvojena objekta i dvorišta.Kuća je momentalno u zakupu kao hostel  i isti se može preuzeti.
Prvi objekt sastoji se od 4 kata i ima 20 prostorija.Prizemlje/podrum – trokrevetna soba (bračni krevet i jedan odvojeni), kupaona, sauna, kotlovnica + prostor za pranje rublja I skladište1. kat - 3 sobe (2 šesterokrevetne sobe i 1 dvokrevetna soba sa bračnim krevetom) i zajednička kupaonica2. kat - 3 sobe (2 šesterokrevetne sobe i 1 četverokrevetna soba) i zajednička kupaonica3. kat - apartman (kuhinja, kupaona, bračni krevet + 2 odvojena kreveta i terasa).
Drugi objekt :Sastoji se od dvoetažnog prostora i to u prizemlju: recepcija + skladište, bar, kuhinja, prostor za druženje I blagavaonica, WC (privatan i muško/ženski za goste) i terasa.Prvi kat - dvokrevetna soba sa odvojenim krevetima, četverokrevetna soba i osmerokrevetna soba, muška i ženska kupaona, manji prostor za druženje, 2 sobe i terasa.Udaljenost 20 minuta od glavnog trga (tramvajem), a nalazi se u blizini tramvajskog okretišta Ljubljanica. Površina je 520 m2Svaka od soba ima klimu, utičnice te je WiFi dostupan u oba objektaAgencijska provizija u visini jedne mjesečne najamnine + PDV