Ovaj oglas je istekao!

Kuća: Dugo Selo, Brckovljani-Gračec, katnica, 194 m2, parcela 4559m2 (prodaja)

IMMOWELT NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gračec, Brckovljani, Zagrebačka (Pogledaj na karti)

Telefon  098/227-288

Oglas pregledan: 339 puta
Šifra oglasa: 3727074

Cijena:
63.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 194,00 m²
Broj soba: 7
Godina izgradnje: 1972
Ulica: Gračec
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • dobro
Površina okućnice
  • 4.559,00 m²
Infrastruktura
  • potpuna
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
  • lokacijska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • vrt
Dodatno
Grijanje
  • plinske peći

Opširnije o oglasu

Prodaje se samostoječa kuća u Dugom selu-Brckovljani, naselje Gračec, Zagrebačka ulica s dva stana stana po 97 m2 ukupne veličine 194 m2 na parceli od 4559 m2. Kuća je građena 1972 god (prizemlje), a kat 1982. god.
Svaki stan može imati zasebne ulaze kao što već postoji u prizemlju sa suprotne strane dok se na kat ide unutarnjim stubištem.Zadnja djelomična adaptacija bila ju 2012. god u prizemlju te su zamjenjeni prozori s PVC stolarijom i postavljeni laminati, dok je na katu ostala dobra drvena stolarija i postavljen laminat.
Na parceli se nalazila gospodarska zgrada veličine 130 m2 koja je srušena ali ucrtana te se može izgraditi novi-zamjenskii gospodarski objekt iste veličine ili prenamjena u stambeni ili je moguće izgraditi još jednu ili više objekata stambeno-poslovne namjene.
Kuća se nalazi na dobroj lokaciji uz glavnu cestu, udaljena 1 min pješačkog hoda do autobusnog prijevoza, a 10 min do željezničkog prijevoza- također je udaljena od trgovine 400 m, vrtića 1 km, doma zdravlja 2 km i škole 3 km ( učenici imaju besplatan autobusni prijevoz do škole ).
Prizemlje kuće sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone, 2- spavaće sobe, kupaone s wc-om i hodnika (laminat u sobama, a ostalo keramika). 1. kat kuće sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone, 2- spavaće sobe, kupaone s wc-om, lođe, hodnika i stubišta
(laminat u sobama, a ostalo keramika).
Grijanje na plinske peći i kruto gorivo,vodovod, kanalizacija i telefon.
Vrh parcele koji ima blagi uspon je idealan za postavljanje repetitora-bazne stanice (isti već postoji) te su mobilni operateri zainteresirani za ostanak na parceli uz vrlo povoljnu naknadu. Pod račun može i zamjena za 3- sobni stan na području Grada Zagreba u neposrednoj blizini gradskog ZET prijevoza.
Agencijska provizija za kupca iznosi 2% posto.Uvijeti i način poslovanja na www.immowelt.hr