Kuća (62m2) na rijeci Mrežnici, atraktivna lokacija!

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Mrežnički Novaki, Duga Resa, Karlovačka (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas je aktivan od 02.07.2022.
Oglas pregledan: 3066 puta
Šifra oglasa: 4990795

Cijena:
89.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 62,00 m²
Broj soba: 2
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 900,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Na mirnoj lokaciji u naselju Mrežnički Novaki u Karlovačkoj županiji nalazi se samostojeća kuća površine 62 m2 na parceli od 900 m2. Kuća se nalazi u mirnom naselju s obiteljskim kućama, od Duge Rese je udaljena 6 km i 9 min vožnje, a od Karlovca 16 km, tj. 20 minuta vožnje autom.
 
Kuća se sastoji od spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonice, velike natkrivene terase i uređene okućnice s kaminom. Priključena je na struju i vodu.
 
Ova prizemnica smještena je u oazi mira, tišine i očaravajuće prirode. Većinski je okružena livadama i šumama te vlasniku garantira privatnost, ugodan odmor i potpunu relaksaciju, stoga je idealna kao vikendica ili kao investicija za turistički najam.
 
Lokacija je izvanredna zbog mnogih turističkih sadržaja i prirodnih ljepota ovog kraja. Od mjesta u neposrednoj blizini izdvajamo centar adrenalinskih sportova Mrežnica adrenalin u prekrasnom okruženju netaknute prirode (udaljeno nekoliko minuta hoda), Camping Slapić (-1km), kupalište i izletište s raftingom Jungle bar Mrežnica (-2,5 km), nekoliko restorana s domaćom hranom i ostale predivne lokacije za kupanje i boravak na najčišćoj rijeci u Hrvatskoj.
 
VIDEO:
https://www.youtube.com/watch?v=g64kD1B6tWY
 
Vlasništvo 1/1, bez tereta.
Mogućnost kupnje putem kredita banke.
www.sanpatrik.eu 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga