Krk: 4-S obiteljska kuća (244 M2) s pogledom na more, dvorište

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Krk, Primorsko-goranska (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas je aktivan od 22.10.2022.
Oglas pregledan: 1188 puta
Šifra oglasa: 5094105

Cijena:
395.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: više katnica
Stambena površina: 244,00 m²
Broj soba: 4
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 669,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

U naselju Kremenići pored Malinske na otoku Krku smjestila se obiteljska kuća od 244 m2, udaljena 1400 m od lijepo uređene plaže i 1500 m od centra Malinske. Stara kamena kuća građena je prije 1968. godine, na parceli od 669 m2 te se sastoji od prizemlja i prvog kata te zasebnih prostorija.
 
U prizemlju kuće nalazi se kuhinja, kupaona s WC-om te dnevni boravak, dok se na katu, na koji vode drvene stepenice, nalaze dvije spavaće sobe s pogledom na more. Na terasi se nalaze vanjske stepenice koje vode do zasebne sobe s kupaonicom i WC-om, koja se uz manje preinake može pretvoriti u studio apartman s pogledom na more. U produžetku prizemlja nalazi se velika ostava.
 
Ispred kuće je popločena prostrana terasa te zasebni objekt s WC-om, perilicom rublja i ostavom. Kuća ima terasu popločenu krčkim kamenom na kojoj se nalazi veliki kameni roštilj i vanjski tuš. Dvorište kuće je također popločeno a okućnica je planski zasađena mediteranskim biljem i drvećem (palme, masline, grožđe, kaktusi, agave, pampas, smilje, lavanda).
 
Kuća je kompletno renovirana 2009. godine. Promijenjene su sve instalacije vode i struje, svi podovi, deka između prizemlja i kata, stepenice, PVC stolarija s komarnicima i žaluzinama, krovište i crijep, sagrađen je dimnjak, stavljena je peć na drva te je popločeno dvorište. Kuća se prodaje namještena.
 
Kuća je priključena na gradsku vodu ali ima i cisternu (voda služi za zalijevanje vrta). Kuća je redovito održavana i služila je isključivo za odmor vlasnika (nije bila u najmu). Ove godine je podnesen zahtjev za besplatan priključak na kanalizaciju.
 
Krk je otok smješten u sjevernom dijelu Jadranskog mora, odlična je destinacija jer je  Krčkim mosta dobro povezan s kopnenim dijelom Hrvatske, a zbog raznolikog i jedinstvenog reljefa posjetiteljima pruža mogućnost aktivnog odmora, kao što su biciklizam i planinarenje ili pak uživanje u brojnim uvalama i prelijepim plažama.
 
Vlasništvo je uredno, 1/1
Mogućnost kupnje kreditom banke.
www.sanpatrik.eu 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga