Ovaj oglas je istekao!

Kapetanska kamena kuća prvi red uz more na atraktivnoj poziciji u okolici Du...

IMB NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Telefon  091/333-5480

Oglas pregledan: 204 puta
Šifra oglasa: 4135978

Cijena:
1 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Stambena površina: 200,00 m²

Opširnije o oglasu

CIJENA NA UPIT. Izgrađena je krajem 19 st, tradicionalne kamene gradnje izrazite kvalitete, karakterističnih visokih stropova, drvenih međukatnih konstrukcija i bogatog kamenog stubišta.
Sastoji se od dnevnog prostora, kuhinje, blagovaonice, 4 spavaće sobe, 2 kupaonice, saloče, stubišta i šufita - ukupne površine cca 200 m2 na 3 etaže.
Uz južno pročelje kuće je prostrana taraca popločana kamenom s prekrasnim pogledom na more i otoke, dok se zapadno i sjeverno od kuće proteže prostrana okućnica – kaskadni vrtovi s 2 pomoćna objekta – vrhunski potencijal za uređenje dodatnih sadržaja čime bi ova kamena vila još više dobila na vrijednosti. Ukupna površina zemljišta je cca 650 m2.
Idealna jugozapadna orijentacija, mirno okruženje ladanjskih kuća, iznimno ugodno za stanovanje ili odmor, pogodno i za turističko iznajmljivanje.
Vili pripada konoba u suterenu, kao i garaža uz pristupni put, a ispred kuće je manja plaža i mandrač za privez brodice u korištenju vlasnika vile. Više informacija u uredima IMB Nekretnine Dubrovnik.