Galižana – obiteljska kuća sa pogledom na more

Estate Istra (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Galižana, Vodnjan, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/221-9218

Oglas je aktivan od 24.01.2023.
Oglas pregledan: 1074 puta
Šifra oglasa: 5171764

Cijena:
1.300.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 350,00 m²
Broj soba: 8 i više
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2018
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 5.200,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto
Oprema nekretnine
  • telefon

Opširnije o oglasu

Prodaje se luksuzna obiteljska kuća sa velikom zelenom okućnicom i pogledom na more. Na osami u blizini Vodnjana  – prilika za savršen odmor!
Predivna obiteljska kuća nedaleko Pule sa izvanrednim pogledom na more. Nalazi se u naselju Galižana (Vodnjan), 200 m udaljena od prometnice. Opasana prostranom okućnicom sa maslinama i travnjakom, ova kuća može poslužiti kao izvrstan turistički projekt pun potencijala. Prostora ima dovoljno za izgradnju velikog bazena i dodatnih sadržaja ili korištenja okućnice u poljoprivredne i druge svrhe.
Kuća se sastoji od prizemlja i prvog kata. U prizemlju se nalazi zatvorena garaža za automobil te veliki dnevni boravak – konoba sa unutarnjim ognjištem i kompletnom kuhinjom.  Na kat kuće vodi prostrano unutarnje stepenište kojim dolazimo u veliki otvoreni prostor koji se sastoji od luksuzno opremljenog dnevnog boravka, vrhunski opremljene kuhinje sa puno radnog prostora i blagovaone za više osoba. Na katu se još nalaze prostrane spavaće sobe, opremljene kupaone te velika zatvorena terasa sa koje se pruža neponovljiv pogled ka moru i otočju Brioni.
Kuća je opremljena kompletnom infrastrukturom (voda, struja, telefonska i ADSL instalacija, alarmni sustav, video nadzor, klima uređaji), ima izgrađenu septičku jamu te dodatno napravljenu bušotinu za opskrbu vodom. Grijanje je električno – podno centralno. Iza kuće napravljen je natkriveni prostor za objedovanje sa pripadajućim roštiljem, dok je ispred kuće smješten natkriven parking za više vozila.
Čitava parcela/okućnica opasana je betonskim zidom te je u dijelu oko kuće posađen veliki broj stabala i ukrasnog bilja koje dodatno daju na privatnosti same kuće. U nastavku parcele posađena su stabla maslina lokalnih sorti.
Ova predivna kuća prodaje se u stanju koje je opisano i vidljivo na fotografijama, spremna za useljenje odmah.
UDALJENOSTI:
More: 2000 m
Plaža: 2000 m
Centar grada: 7000 m (Pula)
Javni prijevoz: Autobus (200 m)


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga