Ovaj oglas je istekao!

BRELA - Samostojeća kuća s apartmanima (K074)

Forca d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Brela, Splitsko-dalmatinska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/111-1919

Oglas pregledan: 104 puta
Šifra oglasa: 3444938

Cijena:
1 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 460,00 m²
Broj soba: 6
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2018
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Infrastruktura
  • potpuna
Dozvole
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • samostojeća garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Prodaje se samostojeća kuća s 4 stambene jedinice (apartmana) u roh-bau izvedbi s pogledom na more i okolinu u lijepom i mirnom okruženju, na vrlo atraktivnoj lokaciji punoj zelenila u Brelima. Lokacija pruža potpunu intimu i mir na par minuta hoda od plaže i mora.

Kuća je smještena na zemljištu od 400 m površine i ima još dovoljno mjesta za parking (2) i dodatne sadržaje. Prema projektnoj dokumentaciji kuća se sastoji od 3 etaže (suteren, prizemlje i kat) ukupne razvijene neto površine 460 m2.

Prva etaža (suteren) površine 150 m2 sastoji se od garaže s 5 parkirnih mjesta, kotlovnice, praonice rublja i vinskog podruma. U prizemnoj etaži površine 125 m2 nalaze se 2 apartmana. Studio apartman površine 25 m2 s odvojenim ulazom, koji se prema želji može pretvoriti u poslovni prostor. Drugi apartman je komforan dvosoban stan površine 100 m2 koji se sastoji od 2 spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama, wc-a, kuhinja s blagovaonicom i dnevnom sobom s prostranom terasom koja ima panoramski pogled na more i mjesto. Treća etaža kuće (1. kat) sadrži apartman površine 45 m2 koji sadrži sobu s kupaonicom, wc, kuhinju s blagovaonicom i dnevnom sobom s terasom s trajnim pogledom na more i otoke. Na trećoj etaži nalazi se i komforan dvosoban stan površine 90 m2 koji se sastoji od 2 spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama, wc, kuhinje s blagovaonicom i dnevne sobe na galeriji s pogledom na more.

Objekt krasi povoljna južna orijentacija, koja mu daje obilje svjetlosti i prozračnosti. Dokumentacija uredna.