Ovaj oglas je istekao!

BRAČ - Obiteljska kuća s okućnicom u centru Sutivana (K084)

Forca d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Sutivan, Splitsko-dalmatinska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/111-1919

Oglas pregledan: 48 puta
Šifra oglasa: 3518116

Cijena:
320.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 150,00 m²
Broj soba: 3
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • odlično
Površina okućnice
  • 155,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Posredujemo u prodaji obiteljske kuće s okućnicom i lijepim pogledom na more s velikim potencijalom za uređenje u lijepu kuću za odmor s pratećim sadržajem u mjestu Sutivan na otoku Braču.

Malo i mirno mjesto Sutivan poznato je po lijepim pješčanim i šljunčanim plažama , šetnici, biciklističkim stazama, parku prirode Sutivan. Smješteno je na sjeverozapadu bračkog primorja, nasuprot grada Splita. Nalazi se 7 km zapadno od grada Supetar, gdje je trajektna luka koja je odlično povezana s kopnom. Popularna bolska plaža Zlatni rat udaljena je 15 minuta vožnje automobilom. Zbog svoje klime, prekrasnog prirodnog okruženja, raznolike ponude (sportski tereni, restorani itd.) ima veliki potencijal za turizam.

Kuća od cca 150 m2 stambenog prostora smještena je u povijesnom dijelu mjesta u okruženju vila s bazenom, samo 150 m od mora i plaže. Sve je nadohvat ruke (restorani, trgovine, plaža, šetnica, sportski sadržaj itd.). Objekt je dvojni, JI orijentacije s lijepim pogledom na more i mjesto. Sastoji se od 3 etaže (prizemlje, 1. kat i visoko potkrovlje). U prizemlju površine 61 m2 nalazi se zajednički prostor kuhinje, blagovaonice, dnevne sobe, wc i ostava. Prostor prizemlja povezan je unutarnjim stubištem s gornjim etažama. Na prvom katu se nalazi spavaći dio kuće s 3 spavaće sobe s balkonima koji imaju otvoren pogled na okolinu, te kupaonica. Prostor potkrovlja je u roh bau stanju. Okućnica od cca 155 m2 pruža mogućnost za izgradnju pratećih sadržaja (bazen, sunčalište, garaža i roštilj) i posjeduje 3 parkirna mjesta. Dokumentacija uredna.

Broj etaža 3
Orijentacija jug – istok
Udaljenost od mora 150 m