Ovaj oglas je istekao!

Autohtone kamene istarske kuće

DEO VOLENTE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Buje, Istarska

Telefon  091/751-4471

Oglas pregledan: 364 puta
Šifra oglasa: 5110019

Cijena:
500.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 280,00 m²
Broj soba: 7
Godina izgradnje: 1900
Energetski certifikat: B
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 300,00 m²
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

U okolici Buja na prodaju su dvije kamene istarske kuće u nizu s bazenom koje mogu funkcionirati kao cjelina i odvojeno.Kuće imaju ukupnu stambenu površinu od 280m2.
Jedna kuća je neto stambene površine cca 150 m2 prostire se na 4 etaže.
U prizemlju se nalaze kuhinja, blagovaona i kupaona. Na prvom katu se nalazi veliki dnevni boravak, na drugom katu velika spavaća soba a na trećem katu još jedna spavaća soba sa kupaonom.
druga kuća je neto stambene površine cca 130 m2 prostire se na 3 etaže.
U prizemlju se nalaze kuhinja, blagovaonica, WC i kamin na drva za ljepši ugođaj u zimskim mjesecima. Na prvom katu nalaze se dvije spavaće sobe i kupaonica, dok se u potkrovlju nalazi dnevni boravak, spavaća soba i kupaonica. Kuća ima i dvije natkrivene terase koje su idealno mjesto za uživanje u ljetnim mjesecima.
Kuće su izgrađene prije više od 100 godina i rekonstruirane su prije cca 15 godina na način da su vanjski kameni zidovi očuvani u autohtonom stilu ovog područja. Na okućnici od 300 m2 nalazi se bazen 24 m2 sa sunčalištem i spremište.Nekretnina se nalazi u malom istarskom mjestu u okolici Buja, udaljenoj svega nekoliko minuta od granice sa Slovenijom i autoceste. U blizini nekretnine se nalaze i restorani, agroturizmi, vinarije, trgovina, biciklističke staze, šetnice, plaže i razni drugi sadržaji.Kuće imaju uhodan posao iznamljivanja te kao takve idealna su investicija za nastavak iznamljivanja u turističke svrhe ili za miran obiteljski život
Poštovani klijenti,agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvijetima poslovanja u iznosu 3+pdv

Šifra objekta: iro-172

Kontakt: Danijela Faraguna, [email protected], +385 91 751 4471