Ovaj oglas je istekao!

XIAOMI DREAME V9P BEŽIČNI USISAVAČ BIJELI - ODMAH DOSTUPNO

Mobilna i web trgovina TIA d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Telefon  095/911-2912

Oglas pregledan: 164 puta
Šifra oglasa: 4529917

Cijena:
192,32 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

DREAME V9 opremljen je digitalnim motorom bez četkica Space 3.0 koji se okreće do 100.000 okretaja u minuti. Sisalnom snagom od 120 AW i 20 000 Pa temeljito se uklanjaju čak i duboka prljavština i dlake.
DUGAČNI ŽIVOTNI BATERIJ
Dreame V9 nudi vijek trajanja baterije do 60 minuta. Također možete koristiti MAX način rada: 8-minutno super usisavanje za jako zaprljana područja.
Čvrsta glava za čišćenje valjka
DREAME V9 opremljen je mekom glavom za čišćenje valjka koja može podnijeti sve vrste prljavštine, prašine i dlaka na podu. Češaljna struktura sprečava da se kosa omota oko mekog valjka.
GLAVA ZA ČIŠĆENJE ELEKTRO MITE
U glavi za čišćenje grinja nalazi se motor koji uklanja mrtvu kožu i nevidljive grinje iz madraca. Učinak čišćenja je 99,99%.
PRIPREMLJENO ZA SVE
Opseg isporuke DREAME V9 između ostalog uključuje četkicu za prašinu s koje se može nježno uklanjati prašina - na primjer s zaslona. Pričvršćivanje za precizno čišćenje rubova i uskih prostora također je vrlo praktično. Čak i čišćenje automobila postaje igra djeteta.
DIJETE POPUSTITI KONTEJNER
Spremnik se može isprazniti vrlo lako i bez ikakvog dodira sa sadržajem. Kontejner se prazni higijenski, jer samo morate pritisnuti gumb.
MODERNA STANICA
DREAME V9 ne možete samo puniti na zidnoj postaji za punjenje, već ga možete i tamo pohraniti. Jedno punjenje traje svega 3,5 sata, a vaš V9 uvijek je spreman za upotrebu.

Ovaj tekst je strojno preveden.PriborPet HEPA nivoa filtracije Dizajn sustava hlađenja SMART-COOL Do 60 minuta radnog vremena Meka glava za čišćenje valjka Električna glava za čišćenje grinjaIsporuka uključujeAkumulatorski usisivač V92-u-1 ravna četkaČetkica za uklanjanje grinjaMeka četka za valjanjeStanica za utovar i skladištenjeSpojna šipka izrađena od metalaAdapterČetkica 2 u 1Uputstva za korištenjehttps://www.youtube.com/watch?v=DDBRuXmWWM4