Ovaj oglas je istekao!

iRobot Roomba e5 e5154

Lokacija  Brežanec, Koprivnica, Koprivničko-križevačka

Telefon  098/176-6159

Oglas pregledan: 486 puta
Šifra oglasa: 4527536

Cijena:
110 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Aparati
Proizvod: Usisavač
Proizvođač: iRobot Roomba

Opširnije o oglasu

Prodajem usisavač iRobot Roomba e5 e5154. Vidljivi tragovi korištenja.
Odgovarajuće za kućanstva s kućnim ljubimcima
Vrsta spremnika: perivi
1800 mAh Litij-ionska baterija
Nove gumene četke.

Robotski usisavač Roomba e5154 posjeduje revolucionarnu AeroForce tehnologiju koja očisti i do 50% više smeća, prašine i kose sa svih vrsta podova. Također, AeroForce trostupanjski sustav čišćenja koristi kombinaciju odvajanja, četkanja i usisavanja za učinkovito čišćenje. Wifi veza omogućuje da se robotom može upravljati pomoću iRobot HOME mobilne aplikacije i kada se nalazite izvan doma. Započnite čišćenje ili zakažite raspored čišćenja pomoću iRobot HOME aplikacije dostupne za Android i iOS. Inteligentni sustav za navigaciju iAdapt omogućuje robotskom usisavaču da preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području, ispod i oko namještaja, stolova, stolica ili posudica za hranu Vaših ljubimaca bez oštećenja ili prevrtanja. Također, Roomba e5154 nema problema s prelaženjem na različite podloge jer uspješno savladava prepreke do 1.5cm, a pomoću bočnog sustava bez problema usisava i uz zidove i kuteve. Ugrađena je i nova 1800 mAh litij-ionska baterija s kojom Roomba e5154 može raditi do 90 minuta nakon čega se sama vraća na punjenje.
Uređaj uključuje i način virtualnog zida VirtualWall koji usmjerava Vašeg robota da čisti ondje gdje Vi to želite i zaobilazi one prostorije koje ne želite čistiti.
Način HALO zadržava robota na distanci od predmeta koje želite zaštititi, npr. posude s vodom i hranom Vašeg kućnog ljubimca.