Ovaj oglas je istekao!

Kreme od smilja, prirodan uzgoj, bez kemikalija

Lokacija  Crnica, Šibenik, Šibensko-kninska

Telefon  091/469-2095

Oglas pregledan: 176 puta
Šifra oglasa: 2415751

Cijena:
7,96 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Prirodna kozmetika

Opširnije o oglasu

Kreme od smilja, pravljene u kućnoj radinosti)
Smilje je s moje parcele 100% prirodan uzgoj.
Ulje je bez ikakvih kemikalija vrhunske kvalitete.
Obavljena analiza. Također pogodne i za poklone.
Pakiranje kreme:
50 ml
Krema od smilja
Revitalizirajuća krema od Smilja sastoji se od 100 % prirodnih sastojaka, bez aditiva, umjetnih boja, mirisa, parfema i parabena.
Ova izuzetna nježna i hidratantna krema pogodna je za sve tipove kože.
Djelovanjem aktivnih sastojaka u ovoj kremi ona hrani, regenerira kožu i pomaže u sprječavanju pojavljivanja znakova starenja.
Iznimno brzo se upija zbog čega je odlična i kao podloga za šminku, za vidljive kapilarice na nosu i obrazima i za zaštitu lica tijekom cijelog dana.
Stimulira obnovu kože i pomaže u sprečavanju pojavljivanja znakova starenja. Potiče obnovu površinskih stanica kože i dubinski vlaži i hrani kožu lica.
Hidratantna krema od smilja potiče proizvodnju kolagena pa pomaže u smanjenju bora, revitalizira i regenerira, suhu i zrelu kožu.
Krema pozitivno djeluje i na uklanjanje neujednačene pigmentacije kože nastale uslijed starenja kože. Preporučamo je za dnevnu upotrebu jer je izrazito lagane teksture i koža je odlično upija, sastavljena je od uljne koja hrani i njeguje i vodene faze koja kožu hidratizira. Krema od smilja naročito je popularna u kozmetici kao anti-age tretman za njegu kože. U stvaranju kreme koristimo macerat od smilja i maslinovo ulje. Od ostalih sastojaka tu je hidrolat smilja, bademovo ulje, kokosovo ulje, Shea maslac i eterično ulje ružmarina koji zajedno čine hidratantnu kremu primjerenu za sve tipove kože. Osim što hrani i hidratizira kožu, pomaže i u regeneraciji zrele kože. Krema se lagano razmazuje i vrlo brzo upija.
Krema je posve prirodna (konzervans je geogard 221) Geogard 221 je konzervans prihvaćen od strane od ECOCERTA-a kao sintetski konzervans dozvoljen za uporabu u ekološkoj i organski certificiranoj kozmetici.
Krema bogate teksture, prirodni sastojci. Obnavlja i hrani kožu. Brzo se upija i ne masni kožu, čini je mekanom i glatkom na dodir.
Upotreba: koristi se kao dnevna i/ili noćna krema. Kremu od smilja nanosite na kožu dva do tri puta na dan. Čuvati na sobnoj temperaturi. Krema je izdašna i uporaba će trajati dvostruko dulje od standardne kreme.
Jednostavno, sa smiljem ne možete pogriješiti. Jer kada je u vašim proizvodima samo najbolje od prirode, onda se zdravlje i ljepota isprepliću!
Uz Kremu od Smilja – do dubinski hidratizirane baršunaste čvrste kože bez bora!
Eterično ulje Smilja (Helichrysum italicum) jedno je od najskupljih, ali i najcjenjenijih esencijalnih ulja. Naširoko se koristi u kozmetici, naročito onoj za zrelu kožu radi svog regenerirajućeg i antioksiditivnog djelovanja.
Često se koristi u aromaterapiji, kod popucalih kapilara, ozljeda i tretiranja ožiljaka.
Botanički naziv i dio biljke: Helichrysum italicum, nadzemni dio biljke
Zemlja podrijetla sirovine:Hrvatska
Način dobivanja: destilacija vodenom parom.
Za detaljnije informacije javite se dolje na broj ili na email : [email protected]
Mogućnost dostave na kućnu adresu.