Motorni čistač SOLO by AL-KO 140 L Broj artikla 127614

SOLO DOM d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Prečko, Trešnjevka - Jug, Grad Zagreb

Telefon  01/3498-101, 099/349-8590

Oglas je aktivan od 24.03.2023.
Oglas pregledan: 1052 puta
Šifra oglasa: 5232649

Cijena:
379,90 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

Motorni čistač SOLO by AL-KO 140 L Broj artikla 127614
PREMIUM pro motorni čistač Motor dvotaktni Zapremina motora 40,2 cm3 Snaga 1,5 kW/ 2,04 KS Okrugla ručka Promjer cijevi 26 mm PROFESIONALNE naramenice za nošenje Težina 7,2 kg Glava za košnju i trokraki nož

Njemačka tehnologija! Jamstvo 2+2 godine.

Motor s niskim emisijama.
Jaki motor od 1,5 kW.
Praktična asimetrična Loop ručka za savršeno udobno rukovanje.
Glava s nitima Fast&Easy od 130mm – jednostavno postavljanje i navijanje rezne niti bez otvaranja glave.
Soft-Touch ručke.
Ready-to-Start prekidač.
Udoban dvostruki pojas za nošenje.

SOLO by AL-KO 140 L – snagator za rad bez umaranja

Jednostavna, profesionalna košnja i robusno, učinkovito i jednostavno upravljanje: motorni čistač SOLO by AL-KO 140 L uvjerljiv je kao impresivni snagator sa savršenim rezultatima u dokazanoj solo by AL-KO kvaliteti. Dobro će izgledati svugdje gdje kosilice zbog svoje veličine dolaze do svojih granica.

Motor s niskim emisijama. Zahvaljujući pogonu s malo vibracija, posebno laganom Easy Start sustavu, podstavljenom pojasu za nošenje, dobro osmišljenoj ergonomiji držanja i optimalnoj izbalansiranosti uređaja osiguran je neometan rad u prirodnom položaju za rad. Osim toga uređaj je vrlo lako održavati, a dvije priložene rezne glave – robusni metalni rezni tanjur i rezna glava s niti (radna širina 25 odnosno 41 cm) – vrlo lako se mijenjaju.

Glava s nitima Fast&Easy omogućuje jednostavno namotavanje i navijanje rezne niti bez otvaranja glave.
Uz jaki motor s integriranom zaštitom od vibracija SOLO by AL-KO 140 L je vaš spremni pomoćnik s vrlo udobnim rukovanjem. Pruža vam dodatnu udobnost pri košnji i čišćenju visoke trave te probijanju kroz tvrdokorno raslinje.
Posebno snažni motor s niskim emisijama, Profi rezna glava, robusni čelični nož i profesionalni dvostruki pojas za nošenje – savršeno za zahtjevne radove.

Tehnički detalji za SOLO by AL-KO 140 L

Kod ovog snašnog motornog čistača profitirat ćete od jakog i istovremeno mirnog 2-taktnog motora s 1,5kW (40,2 ccm) najnovije generacije s niskim emisijama.
Zahvaljujući udobnom i sigurnom vođenju uređaja okruglom Loop ručkom i ergonomski integriranim upravljačkim elementima čak ćete i i zahtjevnije košnje i čišćenja na travnatim površinama, u visokoj travi ili tvrdokornom gustišu obaviti bez muke i s dobrim položajem tijela. Uz to vam remen za nošenje i pogon s izuzetno malo vibracija pružaju značajno rasterećenje u radu, udobnije nošenje i pomoć u sigurnom rukovanju čistačem.

Ovaj snažni čistač omogućava vrlo fleksibilnu primjenu jer su u opsegu isporuke sadržane dvije rezne glave: nastavak s robusnim metalnim reznim tanjurom od 25 cm i velika, blaga glava s niti radne širine od 41 cm. Kod nje ćete koristiti automatsko podešavanje dužine pritiskom o tlo kako biste optimalno podesili dužinu rezne niti tijekom rada (samo glavom trimera pritisnite o tlo).
S ovim visokoučinkovitim uređajem bez muke ćete savladati i najtvrdokornije divlje raslinje i brzo i učinkovito ćete napredovati na teškom terenu.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga