Kišobran kolica Chicco liteway

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  091/415-3870

Oglas je aktivan od 14.01.2021.
Oglas pregledan: 291 puta
Šifra oglasa: 4348860

cijena: 500 kn
Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodajem rabljena očuvana Chicco kišobran kolica Liteway u boji Green Wave.
U komplet uključeno: original kutija, konstrukcija kolica sa sportskim sjedalom, zaštitna prečka i košara za stvari. Poklon navlaka za kišu kupljena u DM-u, nova neraspakirana.

Chicco LiteWay kolica u boji Green Wave namijenjena su za dijete od rođenja do 3 godine starosti. Sportsko sjedalo fiksirano je prema naprijed i kao takvo ga ne možete okrenuti prema nazad. Naslon za leđa prilagodljiv je položaju djeteta i možete ga namjestiti u 5 različitih položaja i tako djetetu omogućiti udoban san ili veselu vožnju. Dijete je osigurano pojasevima s 5 točaka učvršćivanja tijekom cijele vožnje, a na njima se nalazi i zaštitna prečka. Udoban san osigurat će i naslon za noge koji se može podesiti u 2 položaja.

Čvrsti, lagani okvir kolica izrađen je od aluminija što roditeljima omogućava upravljanje kolicima. Stražnji kotači su dupli i tako omogućavaju bolju stabilnost kolica, a na njima se nalazi kočnica kao i amortizeri za udobniju vožnju. Prednji kotači su rotirajući i mogu se zakočiti u jedan položaj te pružaju lakše upravljanje kolicima, ali nisu dupli. Jednostavno rasklapanje i sklapanje kolica u sistem kišobrana. Na dnu konstrukcije nalazi se i velika shopping košara.

Navlake se mogu skidati i perive su.

Dimenzije kolica (DxŠxV): 87,5 x 46,5 x 103 cm
Dimenzije sklopljenih kolica: 29 x 40 x 105 cm
Težina kolica: 7,5 kg

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh