Ovaj oglas je istekao!

ABC Design kolica 2u1 + Maxi Cosi jaje, odlično očuvano

Lokacija  Krk, Primorsko-goranska

Telefon  091/544-0097

Oglas pregledan: 112 puta
Šifra oglasa: 4746977

Cijena:
305,26 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodaju se kolica ABC Design 2u1, plus jaje Maxi Cosi s odgovarajućim adapterima.
Kvalitetni materijali, kvalitetna, lagana, aluminijska konstrukcija, vrlo laka za upravljanje zahvaljujući prednjem okretnom kotaču koji se može zaključati. Kolica su korištena za jedno dijete, očuvana, kao nova, oprana te spremna za korištenje i uživanje s Vašom bebicom. Koristili smo ih od rođenja, pa do druge godine djeteta i bili jako zadovoljni sa sva tri djela.
Boja: smeđa, cappuccino, konstrukcija bakrene boje.
Glavne karakteristike: vodootporan materijal, ergonomski oblikovane ručke podesive po visini, kolica prikladna za djecu od rođenja pa do 25 kg težine djeteta, sjenilo za zaštitu od sunca UV50+, sportski dio ima 3 položaja (ležeći, polusjedeći i sjedeći), te podesivu podlogu za nogice, reverzibilno sjedalo (beba može gledati Vas ili gleda prema naprijed), suncobran, torba s podlogom za presvlačenje, košara za stvari na dnu konstrukcije, mekana, podstavljena i periva zimska navlaka + dodatak za grijanje ruku za mamu ( izvrsno za hladne zimske dane, vjerujte!)
Apsolutno sve se s kolica skida i može se prati u mašini, također se vrlo jednostavno skidaju sva tri kotača, te kolica zauzimaju manje mjesta u Vašem prtljažniku. Ukratko, kolica su nam bila TOP!